Există peste 1,1 milioane de vânzători activi pe piețele Amazon situate în Europa. Aceasta este o creștere cu 25%, față de situația de anul trecut. Cea mai mare pondere de creștere se găsește pe Amazon Turcia și Amazon Italia.

Publicitate

Indicele internațional de retail 2019
Ghidul definitiv al retailului internațional din 2019 și nu numai. Cum te clasează? Află acum.

Cineva poate fi definit ca un vânzător activ Amazon, atunci când acesta sau ea au listate produse de vânzare. În prezent, există 1,16 milioane de vânzători activi pe cele șase piețe Amazon are în Europa: Regatul Unit, Germania, Italia, Franța, Spania și Turcia.

Cei mai mulți vânzători activi pe Amazon Marea Britanie

Desigur, cei mai mulți vânzători activi mai pot fi găsiți pe Amazon Marea Britanie, au existat 281.257 dintre aceștia când Marketplace Pulse făcut cea mai recentă cercetare a sa. Față de anul trecut, numărul vânzătorilor activi din această platformă a crescut cu 18,4%. Aceasta este mai mult decât în ​​Germania (unde 244.425 vânzători sunt activi), ceea ce arată o creștere de 17,5 la sută față de anul trecut.

Mai mulți vânzători în Italia decât în ​​Franța

Și după cum se poate vedea mai sus, cea mai populară piață Amazon, în spatele celei din Regatul unit și Germania, este piața Amazon din Italia. Conform datelor Marketplace Pulse, această piață are doar 5.000 de vânzători activi mai mult decât cea din Franţa.

Toate piețele locale combinate, Europa are doar un pic mai mult vânzători activi decât Amazon SUA, care are 1,11 milioane de vânzători activi. Piața americană este, de asemenea, cea care crește cel mai lent în ceea ce privește vânzătorii activi, cu doar 5,1%.

Piața americană de patru ori mai mare decât piața din Marea Britanie

„Mulți dintre noii vânzători înlocuiesc vânzătorii vechi, deoarece suspendă sau încetează să mai vândă, iar unii dintre noii vânzători se opresc fără să facă vreodată o vânzare”, scrie Marketplace Pulse. „Cu toate acestea, piața Amazon din SUA este de patru ori mai mare decât cea din Marea Britanie, a doua ca mărime.”

Faptul că există o creștere procentuală semnificativă pe piețele europene, este rezultatul efortului deliberat al Amazon de a permite vânzătorilor europeni să vândă pe toate cele cinci piețe ale UE.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *