Alipay, compania fintech deținută de Alibaba, a obținut o licență de bani electronici în Luxemburg. Cu această licență, Alipay poate servi piața europeană. Compania de plăți din Asia este deja prezentă la o entitate licențiată la Londra, dar poate servi acum clienți din întreaga Europă.

Publicitate

Omul-canal Webinar

Obțineți sfaturi pentru a maximiza veniturile și pentru a minimiza riscul în fluxurile de canale omni. Aflați cum puteți reduce fricțiunea pentru a crește fidelitatea și vânzările clienților. Înregistrați-vă pentru Webinarul nostru Omni-Canal

Lansarea noii entități licențiate în Luxemburg, numită Alipay (Europe) Limited S.A., a fost oficială anunțat de Pierre Gramegna, ministrul finanțelor din Luxemburg, din Hong Kong. Licența instituției de bani electronici permite companiei să își ofere serviciile financiare în întreaga Uniune Europeană.

"Cel mai important centru comercial din Luxemburg pentru fintech și comerț electronic"

Cu noua licență PSD2, Alipay poate servi clienților din întreaga Europă, dar poate conecta și utilizatori din China cu comercianți cu amănuntul online și offline care se află în țările UE. "Prezența lui Alipay este un plus de bun venit pentru ecosistemul financiar al Luxemburgului și își va consolida în continuare poziția de lider european pentru fintech și comerț electronic", a comentat ministrul. "Aceasta va contribui considerabil la consolidarea relațiilor dintre Europa și China".

În cadrul platformei de plăți online, Alipay este lider de piață în China. Mulți comercianți online și offline folosesc serviciile financiare ale companiei Alibaba. Consumatorii folosesc serviciul ca portofel digital, dar îl folosesc, de asemenea, pentru a rezerva un hotel, pentru a primi un taxi, pentru a cumpăra bilete la film, pentru a plăti bilete de utilitate, pentru a face numiri de medic și altele.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *