9 modalități de a-ți promova magazinul online ca un Pro (2020)


Deci, aveți produsele listate, cu imagini și descrieri de înaltă calitate. Ai configurat gateway-urile de plată și au fost introduse informațiile de expediere. Acum este timpul să obțineți câteva vânzări pentru afacerea dvs. de comerț electronic.

Cu noul dvs. magazin online, veți putea ajunge la mai mulți clienți potențiali ca niciodată și veți avea un control complet asupra experienței lor de cumpărături. Dar aceasta nu este o situație „dacă o construiți, vor veni”.

În acest capitol, vom parcurge câteva dintre cele mai bune modalități prin care vă puteți aduce noul magazin online în fața oamenilor care doresc să cumpere.

Trebuie să conduceți traficul către site-ul dvs. web

Vă puteți gândi la comercializarea site-ului dvs. de comerț electronic în termeni de trei audiențe principale:

  1. Oamenii care au cumparat cu tine înainte sau cel puțin știu despre magazinul tău,
  2. Oameni care caută tipul de produs pe care îl oferiți și
  3. Oamenii care și-ar dori produsul pe care îl oferiți, dacă ar ști despre el.

Cu toate că aceasta este, într-adevăr, o modalitate simplistă de a gândi acest lucru, această abordare în trei direcții vă poate ajuta să vă gândiți la diferitele dvs. activități de marketing și cum să vă împărțiți timpul și bugetul.

Pentru prima dvs. audiență, oameni care știu despre tine, ar trebui să ai o linie directă către ei – fie prin comunicații prin e-mail, marketing de conținut sau prin intermediul social media. Puteți comunica cu ei direct și gratuit „(fără a lua în calcul niciun buget pe care l-ați putea cheltui pe instrumente).

Pentru a doua audiență, va trebui să găsiți modalități pentru a descoperi produsele pe care le aveți care să răspundă nevoilor lor. Aceasta poate implica optimizarea motoarelor de căutare (SEO), crearea de conținut (cum ar fi blogging) și marketingul motoarelor de căutare.

Și pentru a treia audiență, va trebui să vă gândiți în ceea ce privește conștientizarea brandului. Oferiți o soluție pentru o problemă despre care nu știu încă? Sau publicul dvs. țintă folosește soluția unui concurent? Răspunsurile vor avea un impact asupra modului în care vă apropiați de marketing.

După ce magazinul dvs. este configurat, puteți începe să vă promovați site-ul către baza dvs. de clienți existentă. Vom vorbi, de asemenea, despre modalitatea de a găsi site-ul dvs. ușor de găsit pentru clienții noi interesați de produsul dvs. și vă vom cheltui înțelept bugetul de publicitate pentru a vă pune mesajul în fața traficului cu intenție mare.

9 Tactici de marketing pentru promovarea magazinului dvs. online

De la marketing până la clienți existenți până la achiziționarea de noi, să ne uităm la opt tactici pe care le puteți utiliza pentru a conduce traficul către noul dvs. magazin online.

1. Utilizați (și continuați să construiți) lista de e-mailuri.

Chiar și într-un magazin de cărămidă și mortar, este important să avem un puternic marketing prin e-mail strategie. Colectați cât mai multe adrese de e-mail – clienți, clienți potențiali, persoane interesate de evenimentele dvs. etc. Când lansați, veți putea trimite un e-mail tuturor acestor persoane care să le anunțe că vă pot vizita magazinul online .

Acesta poate fi un moment bun pentru a lua în considerare oferirea unei promoții pentru cei de pe dvs. lista de e-mailurisau chiar o reducere de recomandare pentru a încuraja clienții să partajeze site-ul dvs. cu prietenii și familia.

E-mailul continuă să fie unul dintre cele mai eficiente instrumente de marketing din caseta de instrumente de comerț electronic, deci asigurați-vă că continuați să colectați adrese de e-mail pe site-ul dvs. Unele mărci utilizează căsuțe pop-up pentru a solicita utilizatorilor să introducă adresele de e-mail în schimbul unei mici promoții, cum ar fi 15% din prima achiziție sau transport gratuit.

De asemenea, ar trebui să vă asigurați că păstrați un flux constant de comunicare cu lista de e-mailuri. Dezvoltați o cadență de e-mail obișnuită și includeți promoții, conținut nou, lansări de produse și alte noutăți care pot încuraja clienții să vă viziteze site-ul.

2. Promovează-ți prezența socială organică.

Cu afacerea dvs. online, veți dori să profitați de toate oportunitățile pentru a vă îmbunătăți implicare digitală. Una dintre cele mai simple și eficiente modalități este de a oferi un pic de dragoste canalelor de social media și de a vă asigura că sunt stocate cu imagini vibrante și videoclipuri captivante.

Ne place modul în care Bon Bon Bon folosește canalul lor de Instagram pentru a prezenta aceste imagini superbe ale produsului lor. Alte modalități excelente de a folosi media socială sunt găzduirea cadourilor, lucrul cu bloggerii care sunt activi în nișa dvs. și utilizând hashtag-uri adecvate.

BonBonBon Instagram

Sursă: Instagram

Dacă aveți deja o prezență destul de solidă pe canalele de socializare cu un public de bază, acesta este momentul să vă bazați pe asta. Măriți frecvența postării și investiți un pic mai mult timp în crearea de conținut vizual bogat și videoclipuri scurte și captivante. Îmbunătățirea implicării cu adepții tăi crește șansa de conștientizare a mărcii al lor adepți. Încurajați partajarea și încorporarea conținutului generat de utilizator.

Dacă prezența dvs. pe rețelele de socializare are nevoie de ceva de lucru, acum este timpul. Nu trebuie să fiți peste tot. Asigurați-vă că aveți o prezență pe canalele potrivite pentru clientul țintă și puneți-vă energia acolo.

3. Optimizează-ți site-ul pentru SEO.

Optimizare motor de căutare (SEO) cuprinde multe lucruri, iar încercarea de a optimiza vă poate duce într-o gaură adâncă și adâncă de iepure. Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont dacă abia începi.

Pune-te în mintea utilizatorului tău – cum vorbește publicul tău despre produsele tale și ce vor să știe?

Acordați atenție atât conținutului din pagină. Conținutul de pe pagină se referă la titluri și descrieri ale produselor, imagini, orice bloguri sau alt conținut pe care l-ați putea avea, etc.

Etichetele meta sunt importante și ele. Etichetele de titlu, care sunt ca titluri pentru un motor de căutare, ajută motorul de căutare să afle despre ce este vorba fiecare pagină. Fiecare pagină a site-ului dvs. web ar trebui să aibă propria sa etichetă unică. Meta descrieri sunt rezumate scurte ale fiecărei pagini. Când site-ul dvs. apare pe pagina de rezultate a motorului de căutare, utilizatorii vor vedea eticheta de titlu și meta descrierea dvs. înainte de orice altceva.

4. Creați conținut interesant, util.

Crearea de conținut excelent pentru persoanele care doresc să vă cumpere produsul este o modalitate excelentă de a aduce trafic pe site-ul dvs. și de a oferi informații utile care poziționează marca dvs. ca o voce autoritară în verticala dvs.

Cand Ceasuri bavareze proprietarul Robert Ellis a lansat magazinul său de comerț electronic, și-a propus să creeze pagini de resurse solide pentru a ajuta cumpărătorii să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la produsele sale – ceasuri autentice cu cuc german.

„Ghidurile noastre de utilizator sunt nucleul site-ului web”, spune Ellis. „Acestea oferă o valoare uriașă clienților potențiali și sunt de asemenea fantastici pentru SEO.”

Ceasuri bavareze

5. Încercați Google Ads.

Utilizarea Google Ads pentru marketingul motoarelor de căutare vă oferă posibilitatea de a licita pe cuvinte cheie, astfel încât să puteți afișa mai întâi în paginile de rezultate ale motorului de căutare. Obținerea râvnitului „punct de vârf” este despre ce este vorba despre optimizarea motorului de căutare -, dar, un cap de sus, Google Anunțurile vor apărea în primul rând.

Marketing-ul motoarelor de căutare este o modalitate excelentă de a face publicitate site-ului dvs. web, deoarece nu necesită niciun design și poate fi foarte eficient în conducerea unui trafic nou. Veți obține rezultate în timp real și vă puteți ajusta strategiile de campanie în funcție de performanțe pe măsură ce mergeți.

„Folosirea Google Adwords pentru a aduce clienții direct la noi ne-a schimbat complet afacerea", A spus Andrew Gill, patronul seriei Silly Socks.

6. Publicitate pe platforme sociale.

Social media este un loc minunat pentru a concentra cheltuielile publicitare, deoarece știți că oamenii petrec timp pe platformele sociale. Dacă ar fi să cumpărați un panou publicitar, ce drum ar fi cel mai bun pe care să îl puneți? Gandeste-te social media publicitate ca asta. Dacă publicul dvs. petrece mult timp pe Instagram, dar nu pe Twitter, veți dori să vă concentrați cheltuielile pe Instagram.

Puteți utiliza fotografii și videoclipuri în anunțurile dvs., dar începeți de mici. O reclamă foto poate fi o modalitate excelentă de a-ți pune produsul în fața oamenilor noi. Încercați să folosiți imagini simple și captivante ale produsului dvs. și să vă ajustați tactica în funcție de performanțele obținute în primele două săptămâni.

7. Partener cu mărci complementare.

Creați parteneriate cu alte mărci pentru promovarea încrucișată. Găsiți o afacere cu un public țintă similar, dar un produs complementar. Astfel, fiecare partener de afaceri ajunge la o audiență cu totul nouă, dar încă relevantă. De exemplu, dacă vindeți echipament în aer liber, un parteneriat relevant ar putea fi cu un brand axat pe pantofii de drumeție.

Metodele reale de promovare încrucișată pot varia și există modalități prin care poți face acest lucru la fiecare nivel al pâlniei. Activitățile de top-funnel pot fi lucruri precum co-sponsorizarea unui podcast sau a unui blog de viață în aer liber. În funcție de perioada anului, un ghid de cadouri co-branded ar putea fi o inițiativă minunată. Sau puteți face chiar și promoții pentru pâlnie, cum ar fi oferirea de reduceri la un produs odată cu achiziționarea altuia.

8. Participă la evenimente și discuții online.

Pe măsură ce comunicarea online și evenimentele cresc, pot exista oportunități de a crește gradul de conștientizare a mărcii cu comunitățile țintă. Profitați-vă de experiența dvs. participând la webinarii sau conferințe virtuale pentru a afla cuvântul despre afacerea dvs.

În prezent, la fel de mulți caramida si mortar magazinele se închid la public la nesfârșit, există centre virtuale care se învârt pentru a prezenta produse din acele magazine. Găsiți orice oportunități de genul acesta Noua piață a lui Privy.com, și profită de ele.

9. Luați în considerare utilizarea de marketing influencer.

Influenții sunt persoane care au audiențe online mari și au puterea de a „influența” comportamentul de cumpărare al publicului respectiv.

Lucrând cu influencerul potrivit vă poate aduce produsul în fața unui număr imens de potențiali clienți, crescându-vă cunoasterea marcii. Pentru a folosi cel mai bine marketingul de influencer, asigurați-vă că urmările influencerului dvs. se aliniează publicului dvs. țintă și că valorile acestora se aliniează mărcii dvs.

Uzual marketing influencer tactica include un influencer care scrie o postare pe blog despre produsul dvs., postarea rețelelor de conținut din rețelele de socializare sau demonstrarea produsului dvs. sau vorbirea despre produsul dvs. la un eveniment.

Concluzie

Vânzarea online pentru prima dată poate părea descurajantă, dar este mai mult decât făcător – mai ales dacă faceți un pas la un moment dat. Rămâneți consecvenți, aveți răbdare și nu vă lăsați copleșiți făcând prea multe deodată. Alegeți aici câteva dintre tactici de marketing care credeți că vor aduce cea mai mare recompensă pentru afacerea dvs. Apoi, reglați și ajustați pe măsură ce începeți să vedeți rezultate.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *