Amazon este foarte popular în Regatul Unit. Studiile recente arată că aproape nouă din zece britanici sunt cumpărători Amazon. Și anul trecut, mai mulți oameni și-au mărit cumpărăturile cu Amazon decât au scăzut. Șapte din zece utilizatori Amazon din Marea Britanie cumpără de la gigantul de comerț electronic cel puțin o dată pe lună.

Publicitate

Omul-canal Webinar

eTail este singurul eveniment în care puteți învăța și puteți conecta cu un grup incredibil de 80 de vorbitori de nivel înalt de vânzare cu amănuntul. Aflați de la începători inovatoare și perturbatoare omnichannel. Cu conținut creat de gânduri, formate interactive și un accent deosebit pe tehnologia de vânzare cu amănuntul, eTail este conceput pentru a vă asigura că atingeți excelența omnichannel și profitați cu unitate. Descărcați Agenda

Acest lucru este indicat de noi cercetări de la Mintel. În ultimul an, 21% dintre clienții actuali din Amazon și-au mărit cumpărăturile cu Amazon, în timp ce numai 13% au scăzut-o. În ansamblu, majoritatea clienților Amazon din magazinul din Marea Britanie cu gigantul de comerț electronic cel puțin o dată pe lună, în timp ce 17% folosesc săptămânalul vânzătorului cu amănuntul.

Cumpărările cele mai populare pe Amazon UK sunt mass-media tipărite, cum ar fi cărțile DVD și jocurile video. Acestea sunt cumpărate de 39% dintre consumatori. Această categorie de produse este urmată de electronice de consum (30%), modă și bijuterii (30%) și jucării (20%).

Dispozitive produse de Amazon acasă

Ceea ce este interesant de observat este faptul că clienții britanici nu vizitează doar Amazon.co.uk, ci că 45% din gospodării au, de asemenea, o formă de dispozitiv Amazon produs la domiciliu. Kindle este cel mai popular dispozitiv (23%), urmat de Fire TV (16%), Fire Tablet (14%) și Echo (11%).

"Concentrare neîngrădită asupra investițiilor și inovării"

Amazon este un fenomen al comerțului cu amănuntul din secolul 21 ", spune Nick Carroll, analist la Mintel. "În puțin peste 20 de ani, a devenit un comerciant cu amănuntul pe care aproape toți consumatorii îl folosesc. A obținut acest lucru printr-o concentrare neîncetată asupra investițiilor și inovațiilor cu care se confruntă clienții. Amazon a construit o platformă pe care clienții sunt fericiți să o folosească și să plătească privilegiul de a face acest lucru prin diferitele servicii de abonament. "

"Amazonul responsabil pentru închiderea magazinelor"

Aproape jumătate dintre utilizatorii Amazon spun că ei cred că compania este responsabilă pentru închiderea magazinelor fizice. Acest lucru ar putea avea legătură cu faptul că 75% dintre acești cumpărători de la Amazon spun că verifică adesea prețurile produselor pe care le văd în magazin pe Amazon. Și o cotă similară (70 la sută) a cumpărătorilor de la Amazon spun că ei studiază produse în altă parte, dar apoi le cumpără pe Amazon.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *