Site-urile B2B de comerț electronic sunt de obicei mai complicate, cu mai multe caracteristici decât B2C. În acest articol, voi aborda opt site-uri inovatoare de comerț electronic B2B. Compania mea nu are nicio relație de afaceri cu aceste exemple. Dar ele sunt convingătoare și oferă inspirație pentru alți comercianți B2B.

Fisher Scientific

Fisher Scientific este furnizor de echipamente și consumabile medicale și de laborator. Site-ul său, FisherSci.com, face o utilizare frumoasă a promoțiilor. În partea dreaptă sus se află o invitație la "Restock Lab cu până la 50% oprit".

FisherSci.com folosește un mesaj de 50 la sută pentru clienții săi potențiali.

FisherSci.com folosește un mesaj de 50 la sută pentru clienții săi potențiali.

Când faceți clic pe linkul "Restock Your Lab …" pentru a ajunge la pagina de promoții, există mai multe oferte, inclusiv cele care vă permit să tranzacționați într-un contor mai vechi pentru o reducere. Când faceți clic pentru a profita de ofertă, există o filă care explică procesul simplu de răscumpărare a comenzii. Există, de asemenea, o explicație a procesului de reciclare Fisher Scientific pentru vechiul echipament.

FisherSci.com oferă un program de comerț într-un contor vechi pentru o reducere la unul nou.

FisherSci.com oferă un program de comerț într-un contor vechi pentru o reducere la unul nou.

Haas Automation

Haas Automation produce mașini-unelte.

Credeți că produsele dvs. sunt prea mari și costisitoare de a vinde online? Mai gandeste-te. La HaasCNC.com, vizitatorii pot să creeze o solicitare de ofertă pentru o mașină și apoi să o imprime sau să o trimită electronic unui dealer pentru urmărire. Acest lucru este convenabil pentru potențialii cumpărători și este eficient pentru echipa de vânzări Haas Automation.

Dacă sunteți preocupat de împărțirea prețurilor în mod public, luați în considerare abordarea Haas Automation, dar restricționați prețurile numai la repetările interne de vânzări. Am văzut alte companii care construiesc astfel de instrumente. Acesta asigură coerența în procesul de vânzare, de stabilire a prețurilor și de cotare.

Vizitatorii HaasCNC.com pot construi o cerere de ofertă pentru o mașină și apoi o pot tipări sau o trimit electronic.

Vizitatorii HaasCNC.com pot construi o cerere de ofertă pentru o mașină și apoi o pot tipări sau o trimit electronic.

Grainger

Grainger este un furnizor important de consumabile industriale. Site-ul său este plin de caracteristici care fac mai ușor pentru cumpărătorii de afaceri, inclusiv:

  • Timpul estimat de sosire a produsului pe pagina produsului, chiar înainte de conectare;
  • Capacitatea de a limita rezultatele căutării pentru a afișa numai produsele achiziționate anterior;
  • O aplicație mobilă care permite cumpărătorilor să încarce o imagine și să comunice cu un agent și le permite să scaneze un cod de bare pentru a reîncărca rapid același produs.
Grainger arată ora estimată a sosirii înainte de a plasa o comandă. Vedea

Grainger arată ora estimată a sosirii înainte de a plasa o comandă. Vedeți "Așteptat să sosească" în partea dreaptă jos, de mai jos "Adăugați în coș".

Aplicația mobilă Grainger permite cumpărătorilor să trimită fotografii și să discute cu agenții de așteptare, precum și să scaneze un cod de bare pentru a reîncărca rapid același produs

Aplicația mobilă a lui Grainger permite cumpărătorilor să trimită fotografii și să discute cu agenții de așteptare, precum și scanarea unui cod de bare pentru a reîncărca rapid același produs.

MSC Industrial Supply

MSC Industrial Supply este un furnizor mondial de echipamente și instrumente industriale. Site-ul său, MSCDirect.com, oferă instrumente care fac mai ușor cumpărătorii să urmărească și să aloce cheltuielile. Cumpărătorii pot să se conecteze și să creeze categorii și valori pe care personalul companiei trebuie să le introducă atunci când plasează o comandă, oferind claritate în ce buget se încadrează elementul.

MSC Industrial Supply oferă clienților săi instrumente robuste de alocare a costurilor.

MSC Industrial Supply oferă clienților săi instrumente robuste de alocare a costurilor.

În plus, MSCDirect.com prevede fluxuri de lucru de cumpărare astfel încât comenzile să poată fi trimise de un utilizator și aprobate de un alt utilizator.

Imaginea de mai jos prezintă un coș de cumpărături care a fost completat într-o organizație care a stabilit un flux de lucru pentru aprobarea comenzilor. Acest utilizator va trimite coșul de cumpărături cumpărătorului care va aproba și va plasa comanda. Companiile pot să creeze cumpărători individuali cu diferite nivele de cheltuieli, astfel încât cumpărătorii să poată cumpăra articole sub limita de cheltuieli sau, în mod alternativ, să trimită comenzile către alți cumpărători, cu limite mai mari, pentru a finaliza comanda.

MSC Industrial Supply oferă o caracteristică în care un cumpărător poate seta o comandă și îl poate transmite unui alt cumpărător spre aprobare.

MSC Industrial Supply oferă o caracteristică în care un cumpărător poate seta o comandă și îl poate transmite unui alt cumpărător spre aprobare.

4Imprint

Cum te descurci cu un produs de marfă? Rezolvați problema unui client. Acesta este scopul companiei 4Imprint, un furnizor de produse promoționale.

Spune că un potențial cumpărător își dă seama că participă la o expoziție comercială într-o săptămână. Nu are produse promoționale pe care să le stocheze în cabina ei. 4Imprint.com oferă un mega meniu care oferă o navigare vizuală rapidă produselor care pot fi expediate în decurs de 24 de ore.

4Imprint oferă opțiuni rapide de 24 de ore pentru companiile care caută produse personalizate.

4Imprint oferă opțiuni rapide de 24 de ore pentru companiile care caută produse personalizate.

Procesul de comandare a listei este simplu și intuitiv. Reduce riscul perceput prin furnizarea unei garanții clare, precum și a clienților. Site-ul listează accesul facil la echipa de service clienți cu chat și un număr 1-800. Dacă un cumpărător așteaptă mai mult de 60 de secunde pentru a discuta cu un reprezentant, 4Imprint îi va da 25 $ din comanda următoare.

4Imprint are un sistem simplu și intuitiv de comandă.

4Imprint are un sistem simplu și intuitiv de comandă.

Herman Miller

Herman Miller, furnizorul de mobilier de birou, oferă un selector la îndemână pentru a ajuta cumpărătorii să găsească scaunul drept.

HermanMiller.com oferă un instrument de selecție a scaunelor pentru a ajuta cumpărătorii.

HermanMiller.com oferă un instrument de selecție a scaunelor pentru a ajuta cumpărătorii.

În plus, paginile de produse oferă informații de sprijin, cum ar fi recenzii, Q & A de produs, data de expediere și o garanție a satisfacției. Există, de asemenea, o interfață ușoară de configurare a produsului.

Pagina produsului este curată cu opțiuni de personalizare, sosire estimată și multe altele.

Pagina produsului este curată cu opțiuni de personalizare, sosire estimată și multe altele.

În partea de jos a paginilor de produs sunt configurații populare pentru a ajuta cumpărătorii să decidă.

HermanMiller.com prezintă configurații populare de scaune pentru a ajuta cumpărătorii să decidă.

HermanMiller.com prezintă configurații populare de scaune pentru a ajuta cumpărătorii să decidă.

Pasternack

Acest furnizor de componente de radiofrecvență și cuptoare cu microunde oferă conținut util, care îi sprijină pe cumpărători în procesul de achiziție și în desfășurarea activității. În fila "Resurse" a lui Pasternack.com, există "Centrul de resurse al inginerului", "Centrul de resurse pentru cumpărători" și "Institutul RF".

Pasternack.com oferă a Instrumentul de creare a cablurilor care permite cumpărătorilor să-și proiecteze propriul ansamblu de cabluri, să vină în aceeași zi. Instrumentul nu este optimizat pentru smartphone-uri, dar, totuși, permite cumpărătorilor să construiască un produs unic, personalizat – o caracteristică foarte convingătoare.

Pasternack are un instrument care permite clienților să creeze un produs personalizat care va fi expediat într-o perioadă de 24 de ore.

Pasternack are un instrument care permite clienților să creeze un produs personalizat care va fi livrat în 24 de ore.

Nou porc

Produsele lui New Pig curăță și împiedică scurgerile, picăturile și scurgerile. NewPig.com este unul dintre site-urile mele preferate de comerț electronic. Este o reamintire că B2B nu trebuie să fie plictisitor.

Site-ul face multe lucruri bine. Este un brand distractiv care folosește campanii de e-mail abandonate care vă vor face să zâmbiți. Cumpărătorii pot să comande produse pentru auto-livrare, pentru a primi produsele în mod continuu. Acest lucru este convenabil pentru cumpărători și crește valoarea lor de viață pentru noul porc.

NewPig.com are o experiență curată pentru utilizatori, care încurajează cumpărătorii să cumpere și să cheltuiască mai mulți bani. Pagina cu coșul de cumpărături accentuează garanția "No Guff". Pagina utilizează culoarea roșu – pentru a evidenția butoanele de verificare. În partea inferioară a paginii coșului de cumpărături se află "Dealurile zilnice de astăzi", pe care cumpărătorii le pot ordona numai astăzi, pentru un preț redus.

Cărțile de cumpărături ale noului porc subliniază

Cărțile de cumpărături ale lui New Pig subliniază garanția "No Guff". Pagina utilizează culoarea roșie – pentru a evidenția butoanele de checkout și include o singură dată "Dealurile zilnice de azi" din partea de jos.

Ce nu putem vedea

Exemplele B2B de mai sus au funcții disponibile pentru public. Multe alte site-uri B2B puternice de comerț electronic au instrumente disponibile clienților, reprezentanților și furnizorilor lor numai după ce se loghează. Pentru companiile care doresc să restricționeze ceea ce împărtășesc în mod public, vă recomandăm să oferiți astfel de instrumente după ce vă conectați clienții. instrumente pentru public și chiar mai mult în spatele unui login.Source link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *