Până în prezent, Amazon a introdus aproximativ 70 de mărci de etichete private. Acest lucru a zguduit mulți observatori, care se tem de creșterea influenței lui Amazon.

Dar produsele cu etichetă privată nu sunt noi. Singura diferență dintre Amazon și alți comercianți cu amănuntul, cum ar fi Target și Walmart, este că consumatorii fac cumpărături pe computerele lor în loc de magazine fizice. Comercianții cu amănuntul au avut produse de etichete private de zeci de ani, în aparent orice categorie vă puteți gândi. Nu cunosc niciun brand național care a ieșit din afacere din cauza etichetelor private.

Cu toate acestea, unii experți de retail spun că etichetele personale ale Amazonului vor provoca o schimbare devastatoare a pieței, ucigând brandurile.

Compania mea gestionează produse în mai multe categorii care au fost afectate de etichetele private Amazon. În cele mai multe cazuri, vânzările noastre au crescut. Cantitatea de publicitate pe care Amazon o face pentru a-și promova brandurile de etichete private atrage atenția asupra categoriilor. Aceasta duce la mai multe opțiuni pentru cumpărători.

Comercianții cu amănuntul au avut produse de etichete private de zeci de ani, în aparent orice categorie vă puteți gândi.

4 Mituri despre mărcile private de etichete ale Amazonului

Mitul 1: Elementele de etichetare private ale Amazonului vor prelua categoriile respective. Când Amazon și-a lansat marca de mașini de ras și produse de bărbierit Solimo, am început să primesc apeluri de la oameni cât mai departe de Australia. Acest lucru se datorează faptului că compania mea lucrează îndeaproape cu o marcă de ras pe Amazon, un concurent pentru Solimo. Apelanții au oferit mai mult sau mai puțin condoleanțe.

Lansarea lui Amazon de la Solimo a fost similară cu cea a altor comercianți cu amănuntul, lansând un articol privat de pe etichetă. Cu o mulțime de anunțuri, prețuri competitive, pagini de marcă îmbunătățite și bunuri imobile prime pe pagina de căutare, ați crede că toate celelalte companii de razor erau condamnate pe piața Amazonului.

În schimb, categoria a primit mai multă atenție, iar vânzările pentru produsele pe care le-am reușit au crescut cu peste 20 la sută luna peste lună.

Mitul 2: Amazon va suprima concurenții în favoarea mărcilor sale. Am auzit acest lucru de la micii vânzători și branduri importante. Majoritatea nu înțeleg ce este Amazon și care sunt scopurile sale. Amazon vrea mai multe branduri terțe, nu mai puțin. Amazon dorește să ofere clienților cele mai multe soiuri disponibile la cele mai bune prețuri. Suprimarea mărcilor funcționează împotriva obiectivelor sale finale.

Dacă Amazon a vândut numai produse de etichetă privată, veniturile totale s-ar prăbuși. Nu credeți că publicul devine mai puțin loial față de branduri și, astfel, este mai dispus să treacă la etichete private. Acest argument a avut loc de zeci de ani. Dar brandurile precum Apple, Coca-Cola, Disney si Toyota vand mai multe produse in fiecare an.

Mitul 3: Millennialii nu sunt loialiști de marcă. Mileniile sunt la fel de materialiste ca și generațiile anterioare. Materialismul nu este mort în epoca egoismului!

De exemplu, Cardi B este unul dintre cei mai cunoscuți artiști muzicali de astăzi. Are 34 de milioane de adepți pe Instagram. Dacă ar posta un videoclip despre ea însăși, mănâncă fulgi Frogged Kellogg, unii dintre ei urmau să se logheze la Amazon și să cumpere o cutie. Dacă Amazon avea o cereale privată de tip "Frosted Flake", niciunul dintre aceștia nu ar fi ales-o, de exemplu, cu 2 $ mai puțin.

Mileniile sunt la fel de materialiste ca și generațiile anterioare.

Există, de asemenea, un concept că milenii sunt mai degrabă frugal decât fulgerul. Cu toate acestea, 50% dintre clienții Gucci sunt mileniali. Yves Saint Laurent are o bază de clienți milenară de 65 de procente.

Pe scurt, loialitatea mărcii este vie și bună.

Moda Nova v. Stitch de cablu

Instagram a devenit sursa primară de inspirație pentru milenarii care urmează celebrități și influențatori. Dacă o celebritate poartă un anumit tip de machiaj sau marca de îmbrăcăminte, mulți dintre urmașii ei vor face același lucru.

Moda Nova este cea mai căutată companie de îmbrăcăminte pe Instagram. Moda Nova este "o marcă Instagram", potrivit CEO-ului său. Celebritățile poartă îmbrăcămintea și introduc @fashionnova în feedul lor Instagram, determinând milenii să-și cumpere propriile articole de îmbrăcăminte Fashion Nova, post și să adauge hashtag #novababe. Rezultatul este un brand viral.

Moda Nova nu va pierde o afacere la un top Amazon "Stitch Cable".

Exemple similare se aplică îmbrăcămintei de yoga, rujurilor, bureților de machiaj, detergenților de pori, măștilor de față și ceaiului. Doar pentru că Amazon oferă o versiune cu costuri mai reduse a acestor produse nu înseamnă că mărcile actuale sunt expuse riscului de a pierde vânzările.

Amazon este noul supermarket convenabil. Ca și predecesorii magazinelor sale fizice, marfa este afișată una lângă cealaltă. Diferența este că, în cazul cumpărătorilor Amazon, folosiți căutarea de site pentru a localiza un element în loc să mergeți pe culoar.

Produsele Amazon private label nu vor mai face daune decât etichetele private ale magazinelor de bacanie sau ale lanțurilor mari. Nu există nicio inovație care să distrugă mărcile în curând.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *