Business-to-business piețele au existat de ani de zile. Unele sunt private, pentru un anumit lanț de aprovizionare. Alte schimburi sunt publice, pentru ca orice întreprindere să participe. În acest post, voi enumera 20 de burse de lider, B2B publice, pentru ca întreprinderile să cumpere și să vândă produse.

20 de burse B2B de conducere

Amazon Business este partea B2B a acelei companii. Funcționează exact ca partea de consum a companiei Amazon, dar solicită cumpărătorilor să creeze un cont de afaceri pentru a începe cumpărăturile. Furnizorii își pot înregistra și vinde produsele pe Amazon Business pentru o taxă lunară de 39,99 USD. Vânzătorii existenți pe site-ul principal Amazon pot utiliza portalul Central al vânzătorului pentru a permite vânzarea pe Amazon Business.

ThomasNet.com se concentrează pe descoperirea furnizorilor și pe aprovizionarea cu produse. Site-ul conține mai mult produse de inginerie și de fabricație. Primeste peste 60.000 de vizitatori zilnic. Orice afacere se poate înscrie pentru a crea un profil gratuit al furnizorului. Acest lucru permite vizitatorilor să caute furnizorul și produsele asociate.

ThomasNet.com conține în cea mai mare parte produse de inginerie și de fabricație. Primeste peste 60.000 de vizitatori zilnic.

ThomasNet.com conține în cea mai mare parte produse de inginerie și de fabricație. Primeste peste 60.000 de vizitatori zilnic.

EC21 este un schimb global B2B care suportă mai multe categorii de produse. Bursa are peste 2 milioane de furnizori, 7 milioane de produse, 3,5 milioane de cumpărători și 3,5 milioane de vizitatori lunar. EC21 are sediul în Coreea de Sud, care este, de asemenea, cea mai mare piață. Schimbul permite furnizorilor să se înregistreze gratuit și le oferă o pagină de pornire care poate lista până la 15 produse de vânzare.

Joor este un schimb B2B cu amănuntul. Site-ul funcționează cu peste 155.000 de comercianți cu amănuntul și 1.500 de mărci de renume mondial. Joor are sediul în New York cu birouri în centre de modă, cum ar fi Paris, Milano, Miami și Los Angeles. Marcile pot completa o aplicatie online pentru a incepe vanzarea.

IndiaMART este cel mai mare schimb B2B din India. Site-ul are peste 35 de milioane de cumpărători, 4 milioane de furnizori și 43 de milioane de produse. Cumpărătorii din aproape fiecare țară utilizează site-ul și generează peste 20 de milioane de anchete lunare. Furnizorii se pot înscrie gratuit și pot crea un mic site web care să-și prezinte ofertele de produse.

Alibaba este cel mai mare schimb B2B din lume cu aproximativ 100 de milioane de produse în 40 de categorii diferite. Cumpărătorii pentru aceste produse sunt situați în peste 190 de țări. Furnizorii se pot înscrie gratuit și pot lista până la 50 de produse. Pentru a lista mai multe produse, un furnizor trebuie să achiziționeze un membru.

Ofweek este un alt bursă B2B bazată pe China. Se concentrează pe industria tehnologică și are peste 8 milioane de membri. Zecimea este formată din 25 de site-uri separate pentru categorii de produse, cum ar fi Iot.ofweek.com pentru internetul lucrurilor și Medical.ofweek.com pentru dispozitivele medicale. Site-ul primește peste 300 de milioane de vizitatori anuali și are furnizori din peste 70 de țări. Furnizorii se pot înscrie gratuit, însă site-ul oferă și calitatea de membru premium pentru a ajuta produsele să iasă în evidență.

Tradekey este un schimb B2B B2B cu operațiuni la nivel mondial. Site-ul acceptă mai multe limbi – franceză, coreeană, rusă, arabă, chineză, japoneză, spaniolă și engleză – pentru a beneficia de peste 9 milioane de membri. Furnizorii se pot înscrie gratuit. TradeKey oferă, de asemenea, un program numit WomenInTrade pentru a sprijini firmele conduse de femei.

TradeIndia este un schimb B2B lansat în 1996 și are acum peste 41 de milioane de utilizatori înregistrați și 2.200 de categorii. Site-ul primește aproximativ 20 de milioane de vizite în fiecare lună. Furnizorii se pot înscrie gratuit și pot lista până la 50 de produse și 20 de cuvinte cheie de căutare.

GlobalSources este, de asemenea, cu sediul în China. Are peste 1,4 milioane de cumpărători internaționali din întreaga lume. Acești cumpărători includ principalii comercianți cu amănuntul. GlobalSources oferă înregistrări gratuite pentru furnizori, pentru a lista până la 100 de produse. Majoritatea furnizorilor sunt din China, Hong Kong și Taiwan.

DHgate este un bursă din China bazată pe China, care se vinde, de asemenea, direct consumatorilor. Site-ul are peste 1.2 milioane de vânzători internaționali care oferă peste 33 de milioane de produse. Zece milioane de cumpărători din întreaga lume cumpără site-ul, care susține limbile engleză, franceză, germană, italiană, portugheză, rusă și spaniolă. Furnizorii se pot înscrie gratuit. DHgate se integrează cu site-urile Shopify pentru a adăuga produse DHgate de vânzare.

Fabricat in China este un alt mare bursă din China pe bază de China care oferă produse în peste 3.500 de categorii. Site-ul susține 11 limbi și are peste un milion de furnizori, care se pot înscrie gratuit.

FGMVendors este un schimb B2B care oferă o expunere comercială online unde furnizorii își pot expune produsele la peste 20.000 de cumpărători zilnici. Majoritatea cumpărătorilor sunt comercianții cu amănuntul cu magazine fizice și caută marfă angro pentru a vinde. Furnizorii plătesc anual 449,99 dolari pentru a-și lista produsele și pentru a vinde pe acest schimb.

WholesaleCentral este un director al furnizorilor. Cumpărătorii pot căuta și da clic pe profilurile furnizorilor și apoi pot cumpăra direct de la site-urile furnizorilor. Site-ul analizează fiecare furnizor pentru a reduce tranzacțiile frauduloase. Furnizorii pot lista pe WholesaleCentral prin plata a 399 de dolari pentru șase luni.

Bizbilla este un alt bursă B2B bazată pe India. Are sute de categorii de produse. Furnizorii se pot înscrie gratuit. Schimbul permite cumpărătorilor să își publice cerințele, pentru ca furnizorii să răspundă.

Zoodel permite tranzacții B2B în Kazahstan, Liban, Iran, China, Afganistan, Irak, Oman, Turcia, Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Kârgâzstan, Pakistan, Rusia, Tadjikistan, Turkmenistan și Uzbekistan. Site-ul web acceptă limbile engleză, rusă, arabă, persană și turcă. Furnizorii se pot înscrie gratuit și apoi pot importa catalogul complet al produselor.

eWorldTrade este un schimb B2B cu peste 500.000 de membri înregistrați. Ea tranzacționează produse în sute de categorii. Site-ul este disponibil în engleză și chineză. Furnizorii se pot înscrie gratuit.

Kinnek este un schimb B2B care se axează pe vânzarea către întreprinderile mici și mijlocii. Revizuiește toate cererile furnizorilor. Furnizorii plătesc o taxă lunară plată pentru a face parte din acest schimb și primesc cereri de cumpărători.

MakersRow este un schimb B2B unde întreprinderile mici pot identifica producătorii și furnizorii care pot satisface nevoile de aprovizionare a produselor. Site-ul are peste 10.000 de producători și 100.000 de mărci care au produs peste 2 milioane de produse. Furnizorii se pot înscrie gratuit pentru un cont de bază. Toți cumpărătorii trebuie să se înregistreze și să plătească 35 USD pe lună pentru un cont de bază.

Etsy en-gros este o piață B2B unde cumpărătorii pot alege hainele și accesoriile oferite de întreprinderile mici. Captura este că prețurile cu ridicata ar trebui să fie cu cel puțin 50% mai mici decât prețul de vânzare recomandat. Furnizorii se pot înscrie gratuit, însă taxele Etsy se ridică la 3,5% la fiecare tranzacție.

Cumparati sau vindeti pe un bursa B2B? Vă rugăm să împărtășiți experiențele dvs. în comentariile de mai jos.Source link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *