19 Instrumente utile pentru vânzătorii Amazon


Piața Amazon reprezintă o oportunitate pentru comercianți, cu condiția să selecteze produsele potrivite și să le promoveze corect. Din fericire, există o mulțime de instrumente care vă pot ajuta.

Aici este lista instrumentelor pentru a ajuta vânzătorii Amazon cu cercetare de produse, cercetare de cuvinte cheie, analize, feedback și gestionare de recenzii și multe altele. Există instrumente de nișă pentru simplificarea sarcinilor și a tuturor platformelor unice pentru un management complet.

Instrumente pentru vânzători

Scout Jungle este un instrument integral pentru vânzarea pe Amazon – de la cercetarea produsului până la gestionarea stocurilor. Descoperiți produsele pe care le caută vizitatorii Amazon – după cuvinte cheie, categorii sau filtre personalizate. Vedeți vânzările zilnice, datele de inventar și veniturile pentru orice produs. Găsiți furnizori calificați pe baza criteriilor dvs. de căutare. Organizați și urmăriți vânzările, cheltuielile și altele valori cheie. Vizualizați performanța în timp și obțineți perspective pentru a vă îmbunătăți. Preț: Planurile încep de la 19 USD pe lună.

Scout Jungle

Scout Jungle

Piața cercetașilor din junglă este o piață pentru freelanceri Amazon. Găsiți profesioniști calificați să vă angajeze pentru nevoile afacerii dvs. Amazon, inclusiv fotografie, scriere și traducere, design, marketing, video și juridice. Pret: Gratuit.

Set de instrumente FBA are trei instrumente principale pentru vânzători. Cu Estimatorul de rang de vânzări, introduceți un rang de vânzări și obțineți o estimare a vânzărilor pe zi într-o categorie de produse. Analiza listei de prețuri vă permite să încărcați o foaie de calcul cu coduri de produse și să primiți un raport pentru a simplifica o decizie de cumpărare. Și Urmărirea produselor vă permite să vizualizați prețul, stocul și vânzările tuturor comercianților relevanți dintr-o listă de produse. Preț: Planurile încep de la 5 dolari pe lună pentru 10 produse urmărite.

CamelCamelCamel este un tracker gratuit al prețurilor Amazon. Creați ceasuri de prețuri Amazon și primiți alerte prin e-mail și Twitter atunci când prețurile scad. Vizualizați istoricul prețurilor pentru peste 100 de milioane de produse Amazon. Adăugați graficele de istorie a prețurilor în browserul dvs. cu extensia Camelizer. Pret: Gratuit.

Manager rambursări vânează erori, face reclamații și asigură rambursări pentru vânzătorii care folosesc îndeplinirea de către Amazon. După ce v-ați înscris, Managerul de rambursări vă verifică rapoartele pentru eventuale probleme și apoi depune cereri în numele dvs. Nu plătiți nimic în avans. Preț: 25 la sută din recuperări.

Manager rambursări

Manager rambursări

Tracker AMZ oferă instrumente de marketing și de analiză pentru a apăra împotriva amenințărilor și pentru a îmbunătăți rezultatele. Efectuați cercetare avansată și a mea pentru cuvinte cheie longtail. Promovează și lansează produse cu piața de reduceri Vipon. Obțineți alerte atunci când sunt publicate recenzii negative sau când un vânzător încearcă să deturneze lista dvs. Aflați defectele din listările concurenților. Urmăriți vânzările și clasamentele celor mai vândute. Vedeți modificările pe care le fac și modul în care acestea afectează clasamentul. Preț: Planurile încep de la 50 USD pe lună.

Heliu 10 este o altă suită integrală pentru comercianții Amazon. Accesați instrumentele de cercetare a produselor pentru a descoperi informațiile cumpărătorilor, pentru a valida selecția produselor, pentru a găsi oportunități scăzute de inventar și pentru a calcula rentabilitatea. Procesați cuvintele cheie în vrac într-o listă generatoare de numerar. Utilizați instrumentul de căutare invers ASIN pentru a descoperi strategiile de cuvinte cheie ale concurentului atât pentru căutările organice, cât și pentru cele plătite. Simplificați-vă procesul de listare a produselor. Simplificați întreținerea continuă cu alerte de fraudă, protecție la inventar, genie de rambursare și un răspuns automat prin e-mail pentru urmărire. Preț: Planuri gratuite și la carte disponibile. Planurile premium încep de la 97 USD pe lună.

AMZFinder vă ajută să trimiteți automat feedback și să revizuiți e-mailuri la cerere. Accesați șabloane de e-mail personalizabile, setări pentru filtrul de ordine și o caracteristică pentru lista neagră. Importă comenzi și primește notificări cu privire la recenzii pozitive și negative. Preț: Planurile încep de la 19 dolari.

AMZBase este un instrument gratuit pentru a accelera cercetarea produselor Amazon. Obțineți rapid numărul ASIN, titlul și descrierea listărilor pe Amazon, inclusiv taxele FBA estimate. Pret: Gratuit.

Calculator FBA pentru vânzătorii Amazon este o extensie Chrome din SellerApp care calculează profitul potențial și comisioanele FBA. Pret: Gratuit.

Amazooka oferă un set de instrumente pentru lansarea, promovarea și gestionarea produselor pe Amazon. Generați vânzări cu instrumentul de promovare a produsului. Automatizați implicarea clienților și oferiți suport pentru vânzări. Obțineți statistici în timp real la anunțurile dvs. Utilizați filtre încorporate pentru a viza demografia clienților în funcție de produs, marcă, piață și dată. Automatizează rapoarte personalizate prin e-mail sau Slack. Preț: Planurile încep de la 60 USD pe lună.

Unicorn Smasher este o extensie Chrome pentru cercetarea produselor de la AMZ Tracker. Obțineți date despre produse, indicatori cheie de performanță, preț mediu, număr de mai multe, recenzii medii și multe altele pentru a elimina convingerile din selecția dvs. de produse. Pret: Gratuit.

Unicorn Smasher

Unicorn Smasher

sonar este un instrument gratuit de cercetare a cuvintelor cheie Amazon Sellics. Toate sugestiile de cuvinte cheie din Sonar sunt preluate doar din căutările reale ale cumpărătorilor Amazon. Pret: Gratuit.

Feedback Genius este un instrument pentru a aduna automat recenziile produselor. Accesați șabloanele de e-mail pentru a solicita recenzii. Obțineți analize de e-mail detaliate și implementați teste A / B. Rămâneți organizat cu filtre avansate de mesaje pentru diversele dvs. ASIN-uri, SKU-uri, piețe de piață și răspunsuri la serviciile pentru clienți. Preț: Planurile încep de la 49 USD pe lună.

Îndeplinirea de către Amazon Revenue Calculator oferă comparații de costuri în timp real între propria realizare și FBA. Pret: Gratuit.

Încurajarea PPC este un instrument de optimizare a campaniilor dvs. de Produs sponsorizat. Îmbunătățiți performanța campaniilor dvs. și reduceți costurile publicitare ale vânzărilor. Controlează automat prețul ofertei și termenii de căutare. Găsiți termenii de căutare neexploitați pe care îi utilizează clienții Amazon pentru a cumpăra produse similare. Preț: Planurile încep de la 47 USD pe lună.

C Încurajează

Încurajarea PPC

SourceMogul este un instrument automat de aprovizionare pentru a ajuta vânzătorii Amazon să găsească produse. Analizați furnizorii sau categoriile de produse. Urmați progresul fiecărei căutări în timp real. Verificați disponibilitatea stocurilor și restricțiile de marcă. Preț: 67 USD pe lună.

Aplicația Amazon Seller te lasa administrează-ți afacerea Amazon pe fugă. Analizați-vă vânzările, îndepliniți comenzile, găsiți produse, gestionați inventarul și răspundeți rapid la întrebările clienților. Capturați și editați fotografiile produsului și creați înregistrări direct de pe dispozitivul dvs. mobil. Pret: Gratuit.

Vendio este un serviciu multicanal pentru vânzătorii handmade. Folosiți funcția „Amazon Match & Publish” de la Vendio pentru a importa produse din fișierul eBay, Etsy sau .csv în Amazon. Utilizați profilurile de pe piața Amazon pentru a specifica datele de vânzare, pentru a oferi informații despre rabat, aplicați setări cadou și alte funcții specifice Amazonului. Enumerați produsele dvs. pe diferite canale, cum ar fi eBay, Etsy, piețele MoreCommerce, Facebook și propriul dvs. site web. Când un articol se vinde pe un canal, Vendio îl va actualiza automat pe alții. Preț: Planurile încep de la 29,95 USD.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *