Ca comerciant Amazon, căut mereu pentru cel mai bun produs care urmează să fie vândut – un element cu potențial ridicat pe care niciun vânzător nu la descoperit.

În acest articol, voi împărtăși 17 instrumente de vânzător Amazon care ajută la sursă noi produse. Selectați un instrument din listă, puneți împreună un proces standard și transferați-l unui membru al echipei. Păstrați procesul în permanență. Aceasta va spori șansele dvs. de a găsi următorul cel mai bun produs.

Jungle Scout

Jungle Scout oferă instrumentul de aprovizionare a produselor ca aplicație web și extensie Google Chrome, făcând-o perfectă pentru integrarea în afacerea dvs. online. Jungle Scout se concentrează pe vânzările de către Amazon. Acesta susține "cele mai fiabile date de vânzări Amazon din industrie". Preț: între 29 și 99 USD pe lună.

Jungle Scout

Jungle Scout

Unicorn Smasher

Unicorn Smasher este o extensie gratuită Chrome care oferă un tablou de bord organizat pentru a cerceta produse de vânzare. Este plin de date de vânzări Amazon, pentru a găsi rapid produse cu o bună oportunitate de vânzare. Pret: Gratuit.

CamelCamelCamel

CamelCamelCamel este un alt instrument gratuit care urmărește prețurile pentru produse specifice pe Amazon. Folosind CamelCamelCamel, vânzătorii pot să revadă prețurile și să primească actualizări despre produsele pe care le doresc să le adauge la inventar. Pret: Gratuit.

AMZShark

AMZShark este o suită de instrumente Amazon pentru cercetarea produselor noi. Instrumentele sunt Tracker de vânzări, Scout de nișă, Tracker Search Rankings și Explorer de cuvinte cheie. Preț: $ 299 lunar. Prima lună este de 10 USD.

AMZShark

AMZShark

HelloProfit

HelloProfit oferă analize pe magazinul tău Amazon. Gama HelloProfit include produsul Genie pentru a căuta produse pentru datele de vânzări, vânzătorii existenți și pentru a găsi articole similare. Preț: 97 dolari pe lună. Studiu de 21 de zile pentru 1 dolar.

Sellics

Sellics este un tablou de bord al vânzătorului Amazon all-in-one. Instrumentul său pentru cercetarea produselor oferă acces la cele 5.000 de produse cele mai vândute pe Amazon în fiecare categorie de produse. Preț: 77 până la 499 dolari pe lună. 14 zile de încercare gratuită.

Keyword Dominator Tool

KTD este vorba despre găsirea de cuvinte cheie profitabile pe termen lung pe Amazon. KTD este unul din instrumentele de analiză a căutării pentru găsirea de noi produse. Preț: 49,99 dolari o singură dată taxă.

Keyword Dominator Tool

Keyword Dominator Tool

KeywordInspector

KeywordInspector oferă vânzătorilor puterea de a "găsi toate cuvintele cheie pe care le utilizează clienții Amazon". Aceasta ajută la identificarea produselor profitabile și a nișelor. Preț: 39,95 dolari pe lună. Încercare gratuită.

Instrumentul pentru cuvinte cheie

Utilizând Instrumentul pentru cuvinte cheie, vânzătorii pot căuta cuvintele cheie pentru produsele potențiale. Instrumentul furnizează date privind volumul de căutare, costul-pe-clic și concurența. Preț: $ 0 până la $ 88 pe lună.

AmaSuite

AmaSuite ajută vânzătorii să descopere produse și cuvinte cheie care "vă vor aduce bani pe Amazon". Software-ul, în a cincea versiune, permite vânzătorilor să caute produse specifice și să recupereze tot felul de date, cum ar fi recenzii, rang principal și preț de vânzare . Preț: taxa unică de 297 USD.

AmaSuite

AmaSuite

Inspectorul Ali

Ali Inspector este un software puternic 3-în-1, care ajută vânzătorii să genereze cuvinte cheie de nișă, să analizeze articole populare și să descopere produsele cu livrare rapidă. Dacă utilizați AliExpress la produsele sursă, acest instrument vă poate ajuta. Preț: $ 147 taxă unică.

ASINspector

ASINspector este un puternic instrument de cercetare al produselor Amazon pentru (a) obținerea de date de vânzări instantanee, (b) cercetarea celor mai bine vândute produse, (c) estimarea veniturilor pentru ASIN-uri specifice și (d) mult mai mult. Preț: O singură dată taxă de la 97 dolari la 147 dolari.

CashCowPro

CashCowPro este un instrument cuprinzător de management Amazon. Secțiunea de cercetare a produselor permite vânzătorilor să obțină date de vânzare în timp real pentru produse, concurenți și cuvinte cheie. Preț: 49,97 dolari pe lună.

ZonGuru

ZonGuru este o extensie Chrome pentru a găsi produse noi de vânzare. SaleSpy analizează cuvintele cheie și produsele concurente. Preț: între 35 și 119 USD pe lună.

ZonGuru home page.

ZonGuru

AMZScout

AMZScout ajută vânzătorii Amazon să exploreze noi oportunități de produse, să înțeleagă peisajul competitiv pentru anumite produse și să vadă istoricul vânzărilor pentru tendințele de vânzări sezoniere. Preț: 19,99 dolari la 39,99 dolari pe lună. Proces gratuit de 7 zile.

AmazeOwl

AmazeOwl este un instrument Amazon de aprovizionare a produselor. Se caută să răspundă la următoarele întrebări: Ce se vinde? Ce nu este prea scump pentru nave? Ce are o concurență scăzută? Preț: $ 0 până la 200 $ pe lună.

FBA Wizard

FBA Wizard este un instrument Amazon care ajută vânzătorii de cercetare drop-shipping, en-gros și oportunități de etichetă privată. Preț: 97 dolari pe lună. Proces gratuit de 10 zile.

FBA Wizard

FBA WizardSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *