Snowboarder profesionist Spuse Travis Rice odată, „Nici nu aș numi snowboarding un sport. Pentru mine este un mod de viață. ”

Orezul nu este singura persoană care se simte în acest fel. Multe persoane care participă la activități sportive sau în aer liber – în special cele pe care unii le-ar putea numi „extreme” – fac mai mult decât pur și simplu. Pentru ei, devine o parte integrantă a stilului lor de viață, modelând modul în care își petrec timpul liber, cu cine îl împărtășește și cum văd lumea.

Pentru brandurile de stil de viață în creștere, aceasta este atât o provocare extraordinară, cât și o oportunitate extraordinară. Pe de o parte, aveți șansa de a construi relații de durată cu consumatorii care vă vor evangheliza marca în rețeaua de colegi de entuziasm – dacă puteți „grevați raportul corect și viteză când vine vorba de noutate, produs și onest, bazat pe valoare povestiri.“

Pe de altă parte, acești consumatori au nevoi foarte speciale – și așteptări ridicate – care pot fi dificil de satisfăcut. Nu vindeți doar un snowboard sau o placă de surf sau o pereche de pantofi de alergare sau o sticlă de apă. Ești vânzarea unicului modalitate prin care îi poți ajuta să își aducă aspirațiile la realitate și să își atingă cele mai sălbatice obiective.

Brandurile de stil de viață de succes „depășesc marketingul tradițional pentru a putea se încorporează în viața publicului lor pe termen lung, în loc să coopteze o subcultură pentru câștig pe termen scurt. ”- Michael Schonfeld

Haideți să aruncăm o privire la aceste 15 site-uri de comerț electronic de la comercianții BigCommerce din spațiul sport și în aer liber și cum au obținut succesul prin:

  • Vânzarea nu doar a unui produs, ci o experiență și participarea la o conversație culturală.
  • Înțelegerea acestei forme este la fel de importantă ca funcție – estetica este esențială.
  • Construirea unei comunități pe baza valorilor partajate.
  • Menținerea relațiilor continue cu clienții prin adăugarea de valoare suplimentară.

Vindem articole de sport și aer liber online

Sunteți gata să lansați sau să actualizați site-ul dvs. sport și în aer liber? Începeți aici.

K2skissnowboards "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 1600w "size =" (max-wide: 1600px) 100vw, 1600pcs "data-16pp" /wp-content/uploads/2020/01/K2skissnowboards.jpg 1600w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/K2skissnowboards-300x169.jpg 300w, https: // www .bigcommerce.com / blog / wp-content / uploads / 2020/01 / K2skissnowboards-750x422.jpg 750w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/K2skissnowboards-1536x864. jpg 1536w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/K2skissnowboards.jpg

Sursă: K2

Cu pagina de pornire a mărcii K2 pentru schi și snowboard, consumatorii sunt imersați imediat în experiență cu un videoclip de fundal pe ecran complet (accesați site-ul pentru a verifica acest lucru – imaginea de ecran de mai sus nu face justiție!) Se deschide cu scene care demonstrează puterea și măiestria echipamentului, apoi îți arată cum arată în acțiune – și este destul de fantastic.

Acesta nu este singurul loc pe care îl folosește K2 video pentru a face experiența lor de comerț electronic mai convingător. Brandul folosește conținutul pentru a se conecta cu consumatorii și pentru a comunica cultura lor împărtășită punând experiența – nu produsul – în față și în centru. Produsele sunt acolo, dar secundare.

Conținut generat de utilizatori sub forma unui feed Instagram prezintă în continuare atât experiența, cât și aspectul comunității, spunând: „Poți face parte din asta – și acest este foarte cool.“

K2 UGC

Sursă: K2snow.com

K2 folosește funcționalitatea comerțului fără cap de la BigCommerce pentru a integra funcționalitatea de backend checkout – asigurând Conformitate PCI, timpul de funcționare și securitatea – cu un sistem de gestionare a conținutului frontend care le permite o mai mare flexibilitate pentru a oferi un conținut bogat în conținut experienta clientului.

Alte site-uri sportive K2 care folosesc comerț fără cap includ Ride, Line, Boots Full Tilt și Madshus. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cum și aceste mărci fac din conținutul bogat o parte integrantă a experienței de cumpărături.

Plimbare Snowboard

Sursă: călătorie

Ride Snowboard folosește comerțul fără cap de la BigCommerce pentru a merge cu toții pe punk / skater estetica anilor 90 și aughts timpurii, de pe fundalul graffiti-esque până la videoclipul grăbit al unui snowboarder care șlefuiește o șină de scări. Referințele culturale la skateboarding se referă la un anumit tip de snowboarder – unul care nu simte nevoia să se limiteze la traseele montane desemnate.

Dar site-ul nu se bazează doar pe cache-ul său cultural. Uneori poate fi dificil să vă imaginați cumpărarea a ceva ca un snowboard online – este o experiență foarte tactilă, până la urmă. Aceasta este una dintre cele mai mari provocări ale comerțului electronic și sport în aer liber.

Pentru a rezolva acest lucru, paginile de produs ale Ride includ o mare varietate de imagini, videoclipuri și specificații detaliate și informații pentru a ajuta clienții să simtă că experimentează produsul direct pe ecranele lor. Recenziile clienților sunt, de asemenea, prezentate în mod proeminent pe paginile de produse – pentru că, indiferent cât de mult au încredere în marca dvs., ei au încredere în comunitatea lor mai mult.

Schiuri de linie

Sursă: Linia

Linia, a cărei linie este „Schiți în mod greșit din 1995”, nu reflectă exact estetica patinatorului magazinului de comerț online al Ride, dar are o poveste specifică care să spună despre cine sunt și pentru ce public sunt aici.

Istoricul liniei

Sursă: Istoria schiurilor LINE

Una dintre bazele construirii comunității și a vânzării de experiență este crearea unei narațiuni unice. Exact acest lucru face Line în pagina lor de Istorie: „Schiul nu este distractiv. Aceasta a fost probabil cea mai bună modalitate de a descrie sportul la începutul anilor ’90. … [O]misiunea ur a fost întotdeauna simplul obiectiv de a face schiul MAI MULT FUNNER! "

La prima vedere, această pagină sparge o mulțime de comerț electronic și marketing reguli: fotografie grăbită, gramatică incorectă. Dar un marketing bun cunoaște regulile, astfel încât să le poată încălca de dragul credibilității culturale – atunci când o fotografie cu rezoluție scăzută este una mai convingătoare și când mesajul tău simte MAI MULTE DREPT atunci când iei o licență mică cu gramatica.

Dupa toate acestea…

„Numai printr-o voce distinctivă, o marcă poate genera partajare conținut care rezonează”- Christopher Morency, pentru Highsnobiety

FullTiltBoots "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 1600w "Dimensiuni =" (max-lățime: 1600px) 100vw, 1600px "data-svb" /wp-content/uploads/2020/01/FullTiltBoots.jpg 1600w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/FullTiltBoots-300x161.jpg 300w, https: // www .bigcommerce.com / blog / wp-content / uploads / 2020/01 / FullTiltBoots-750x402.jpg 750w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/FullTiltBoots-1536x823. jpg 1536w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/FullTiltBoots.jpg

Sursă: Cizme Full Tilt

Full Tilt Boots, un alt brand K2 folosind BigCommerce pentru comerț fără cap, își face cizmele – calitatea superioară împreună cu toate specificațiile și caracteristicile lor – vedeta emisiunii. Imaginile și videoclipurile de înaltă rezoluție și videoclipurile de pe fiecare pagină oferă clienților o vedere a produsului la 360 de grade.

Mărturii pro și recenzii reale ale clienților sunt, de asemenea, prezentate în mod proeminent pe site, alături de conținut generat de utilizator Instagram.

Madshus "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAAABAAEAAAIBRAA7 1493w "size =" (max-width: 1493px) 100vw, 1493px "data-srcset /wp-content/uploads/2020/01/Madshus.jpg 1493w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Madshus-300x205.jpg 300w, https: // www .bigcommerce.com / blog / wp-content / uploads / 2020/01 / Madshus-750x513.jpg 750w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01 /Madshus.jpg

Sursă: Madshus

Madshus este marca K2 pentru schiorii serioși. Imaginile de pe site prezintă schiori competitivi, de toate stilurile, folosind produsele de schi, cizme și pol, împreună cu accesorii.

Madshus Next Generation

Sursă: Madshus

De asemenea, Madshus face o treabă bună de a-și segmenta clienții prin navigare, oferind mai multe opțiuni pentru abordarea navigării produselor.

Madshus Navigation

Sursă: Madshus

Ceara de rasă

Sursă: Ceara de rasă

La fel ca și celelalte site-uri de comerț electronic pe care le-am analizat până acum, pagina de pornire a Race Wax te lasă în acțiune cu imagini luminoase, imersive și mesagerie imediată. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le face acest site de ceară și tuning de schi și snowboard este să-și facă timp pentru a-și educa clienții.

Race Wax Edu

Sursă: Sfaturi pentru reglarea ceară de rasă

„Site-ul are un sentiment curat, o navigare ușoară, iar centrul de învățare oferă o abordare cuprinzătoare de auto-ajutor. Oferă valoare atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

„Site-ul oferă, de asemenea, o resursă mobilă pasionatului de schi / snowboard, care atrage clientul înapoi, încurajându-i să se laude cu prietenii lor despre descoperirea lor excelentă, conducând astfel exponențial mai multe vânzări / clienți, fără a fi nevoie să crească cheltuielile publicitare.

„Rezultatul este că site-ul nostru a crescut vânzările în fiecare an din existența sa de 16 ani, cheltuind mai puțin reclamă in fiecare an."

– Marc Desrosiers, proprietarul Ceara de rasă

Gill Marine

Sursă: Gill Marine

În ceea ce privește Joe, există o afirmație: „Cele mai bune două zile din viața proprietarului unei bărci sunt ziua în care o cumpărați și ziua în care o vindeți.” Pentru cel mai dedicat, există Gill Marine. Un brand originar din Marea Britanie, Gill Marine are o moștenire îndelungată de a furniza echipament marin inovator de înaltă calitate echipelor olimpice, pasionaților de navigare și întreprinderilor din întreaga lume.

Pe lângă imaginile vii ale stilului de viață de pe pagina de pornire, cumpărătorii văd și icoanele de sub carusel, care servesc un prim mesaj pentru client pentru a optimiza conversie. Statisticile au arătat timp și din nou că căruțele sunt deseori abandonate din cauza costurilor de livrare, a timpului de livrare sau a unei politici de returnare nesatisfăcătoare, astfel încât Gill Marine contracarează imediat această incertitudine.

http://www.bigcommerce.com/ "data-src =" http://www.bigcommerce.com/ "class =" lazyload "src =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABA7http://www.bigcommerce.com/ "width =" 750 "înălțime =" 331 "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 750w "Dimensiuni =" (max-lățime: 750p " , 750px "data-srcset =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Slumberjack-750x331.jpg 750w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp -content / uploads / 2020/01 / Slumberjack-300x132.jpg 300w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Slumberjack-1536x678.jpg 1536w, https: // www .bigcommerce.com / blog / wp-content / uploads / 2020/01 / Slumberjack.jpg 1732w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Slumberjack -750x331.jpg "data-aspectratio =" 750/331

Sursă: Slumberjack.com

Slumberjack este un brand în aer liber care se concentrează pe corturi, adăposturi, saci de dormit, pachete și îmbrăcăminte pentru aventurieri în aer liber – în special vânători.

Pagini de produs includeți toate informațiile pe care un pasionat de vânătoare dorește să le cunoască, din descriere (dexteritate „„ scoate din afară ”… [to] citiți noaptea, apucați o băutură rece sau organizați echipamentele fără a fi nevoie să dezarhivați ”. Mai jos veți vedea recenzii ale clienților și produse recomandate.

Slumberjack Productpg "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALALAAAAABAAEAAAIBRAA7 1600w "Dimensiuni =" (max-lățime: 1600px) 100vw, 1600px " blog / wp-content / uploads / 2020/01 / Slumberjack-Productpg.jpg 1600w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Slumberjack-Productpg-300x206.jpg 300w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Slumberjack-Productpg-750x514.jpg 750w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020 /01/Slumberjack-Productpg-1536x1052.jpg 1536w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Slumberjack-Productpg.jpg

Sursă: Sacul de dormit Ronin O al Slumberjack-ului

De asemenea, au o secțiune comunitară care include sfaturi de îngrijire a cărnii și rețete de vânat sălbatic, cum ar fi dovlecelul de ciorbă de ghindă.

Bushnell "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAAABAAEAAAIBRAA7 1600w "size =" (max-width: 1600px) 100vw, 1600px "data-srcset" /wp-content/uploads/2020/01/Bushnell.jpg 1600w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Bushnell-300x208.jpg 300w, https: // www .bigcommerce.com / blog / wp-content / uploads / 2020/01 / Bushnell-750x520.jpg 750w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Bushnell-1536x1066. jpg 1536w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Bushnell.jpg

Sursă: Bushnell

Ca și alte site-uri pe care le-am privit, site-ul de comerț electronic Bushnell te lasă în acțiune cu imagini vibrante. Însă alte lucruri pe care brandul le face deosebit de bine este să-și comunice valorile și să adauge, de asemenea, valoare clienților pe măsură ce caută produsele de care au nevoie.

În secțiunea comunitară a site-ului web, brandul are o pagină dedicată parteneriatului cu Folds of Honor – o organizație caritabilă care sprijină familiile de veterani căzuți.

Bushnell Guide Quiz "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 1400w "size =" (max-width: 1400px) 100vw, 1400px "data-srcset" /blog/wp-content/uploads/2020/01/Bushnell-Guide-Quiz.jpg 1400w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Bushnell-Guide-Quiz- 300x93.jpg 300w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Bushnell-Guide-Quiz-750x231.jpg 750w "data-src =" https: //www.bigcommerce .com / blog / wp-content / uploads / 2020/01 / Bushnell-Guide-Quiz.jpg

Sursă: Bushnell

Bushnell mai adaugă valoare prin conţinut care ajută la educarea clienților asupra produsului, astfel încât aceștia să poată lua o decizie de cumpărare în cunoștință de cauză. Câteva exemple:

  • Riflescope Finder este un test care îi ajută pe clienți să identifice cel care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.
  • Un ghid interactiv pentru cumpărători îi ajută pe clienți să selecteze piesele adecvate în funcție de activitate sau produs.

http://www.bigcommerce.com/ "data-src =" http://www.bigcommerce.com/ "class =" lazyload "src =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABA7http://www.bigcommerce.com/ "width =" 750 "înălțime =" 562 "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 750w "Dimensiuni =" (max-lățime: 750p " , 750px "data-srcset =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Solo-Stove-750x562.jpg 750w, https://www.bigcommerce.com/blog /wp-content/uploads/2020/01/Solo-Stove-300x225.jpg 300w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Solo-Stove-1536x1152.jpg 1536w , https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Solo-Stove.jpg 1723w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content /uploads/2020/01/Solo-Stove-750x562.jpg "data-aspectratio =" 750/562

Sursă: Soba Solo

Solo Stove vinde gropi de foc și sobe de tabără, dar ceea ce fondatorii Jeff și Spencer Jan le pasă cel mai mult este unirea.

„Produsul nostru încurajează oamenii să meargă să-și amintească cu cei dragi. În mod obișnuit nu vedeți oameni care stau în jurul unui foc – ei sunt în mod normal cu prietenii și familia. Există ceva cu adevărat interesant în acest sens ”, a declarat CEO John Merris. „Solo Stove este axat pe a ajuta oamenii să se conecteze la ceea ce contează cel mai mult, iar BigCommerce ne-a ajutat să ducem asta la nivelul următor.”

Solo Stove se adaptează pentru aceasta oferind mai multe moduri pe pagina de pornire pentru a alege categoria de produse sau pentru a afla mai multe. O secțiune promovează vânzătorii de top – astfel clienții pot vedea ce cumpără majoritatea celorlalți. Acesta este un mod minunat pentru clienți de a cunoaște un comerciant nou.

De asemenea, oferă o secțiune care descrie modul în care funcționează soba Solo, completată cu ilustrații ușor de înțeles.

Solo Stove How works "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 1277w "size =" (max-width: 1277px) 100vw, 1277px "data-svb" .com / blog / wp-content / uploads / 2020/01 / Solo-Stove-How-it-Works.jpg 1277w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/ Solo-Stove-How-it-Works-300x230.jpg 300w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Solo-Stove-How-it-Works-750x576.jpg 750w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Solo-Stove-How-it-Works.jpg

Sursă: Soba Solo

Acestea oferă dovezi sociale cu o secțiune „Așa cum a fost văzut”, denumind publicații importante precum Backpacker, Men’s Health, The Wall Street Journal, Survivalist și The Huffington Post.

Și includ conținut generat de utilizator prin hashtag-ul Instagram #solostove, astfel încât clienții să poată vedea produsul în acțiune, alături de comentarii ale unor persoane reale.

„Mulțumim BigCommerce, ne-am extins afacerea de la prima noastră comandă până la un brand recunoscut, iar platforma este capabilă să crească alături de noi, la nevoie.” – CEO-ul Solo Stove, John Merris

Citiți mai multe despre modul în care se poate stabili Solo rata crescută de conversie, trafic și valoarea medie a comenzii cu BigCommerce.

Camelbak "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAAAAAAAAABAAEAAAIBRAA7 1306w "size =" (max-width: 1306px) 100vw, 1306px "data-srcset /wp-content/uploads/2020/01/Camelbak.jpg 1306w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Camelbak-300x281.jpg 300w, https: // www .bigcommerce.com / blog / wp-content / uploads / 2020/01 / Camelbak-750x702.jpg 750w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01 /Camelbak.jpg

Sursă: Camelbak

Camelbak are o audiență mai diversă decât unele dintre site-urile pe care le-am privit până acum. Pe pagina lor de pornire, apoi, arată o mulțime de imagini captivante care funcțional segmentează clienții după ceea ce caută – sticle, pachete sau sticle izolate pentru copii, de exemplu.

Produsele Camelbak rezolvă pentru o serie de cazuri de utilizare, iar modul în care își clasifică produsele pe site ajută la orientarea clienților către locul în care trebuie să se ducă. De exemplu, sub Sport, clienții pot alege mountain bike, biciclete (toate scopurile), drumeții, alergare, uz general, sporturi nautice și schi / snowboard.

Masca de instruire "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAAABAAEAAAIBRAA7 1600w "size =" (max-width: 1600px) 100vw, 1600px "data-srcset" blog / wp-content / uploads / 2020/01 / Training-Mask.jpg 1600w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Training-Mask-300x182.jpg 300w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Training-Mask-750x455.jpg 750w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020 /01/Training-Mask-1536x931.jpg 1536w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Training-Mask.jpg

Sursă: Masca de antrenament

În 2010, CEO Mask Training, Casey Danford, a creat masca de formare originală, asocierea respirației de rezistență cu performanțele sportive pentru a ajuta antrenamentele sportivilor să fie mai intense. viu fotografie produsului în acțiune face site-ul o experiență.

Dar lucrul cu adevărat important pe care Masca de antrenament îl recunoaște în ceea ce privește publicul său este faptul că se implică de obicei într-un antrenament serios. Ei doresc să știe că știința din spatele produsului este sănătoasă – așa că brandul consolidează eficacitatea respectivă, făcând referire la studii din reviste și conferințe medicale legitime revizuite de la egal.

Functional Mask Training "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 1301w "size =" (max-width: 1301px) 100vw, 1301px "data-src" /blog/wp-content/uploads/2020/01/Training-Mask-Functionality.jpg 1301w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Training-Mask-Functionality- 300x230.jpg 300w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Training-Mask-Functionality-750x575.jpg 750w "data-src =" https: //www.bigcommerce .com / blog / wp-content / uploads / 2020/01 / Training-Masca-Functionality.jpg

Paginile de produs au o varietate de imagini, o descriere care vorbește despre cazurile de utilizare ale audienței, recenzii și informații interactive despre modul în care funcționează. Site-ul are, de asemenea, o colecție de videoclipuri care să inspire noile antrenamente și să încurajeze vizitele de întoarcere.

Kap7 "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 1571w "size =" (max-width: 1571px) 100vw, 1571px "data-srcset.com" /wp-content/uploads/2020/01/Kap7.jpg 1571w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Kap7-300x195.jpg 300w, https: // www .bigcommerce.com / blog / wp-content / uploads / 2020/01 / Kap7-750x488.jpg 750w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Kap7-1536x999. jpg 1536w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Kap7.jpg

Sursă: Kap7

Kap7 nu este doar un magazin – este un hub pentru toate lucrurile de waterpolo. Pe lângă oferirea tuturor produselor la care trebuie să participați, agregă și noutăți despre sportul competițional din întreaga lume și oferă resurse de antrenament.

„Acum înregistrăm o creștere medie de 30% pe YoY pe BigCommerce. În primul an în care am trecut, am observat un spike de vânzări de 400% din ceea ce făceam pe platforma personalizată. Asta a fost în două luni de zile în direct! ”- Alex Young, director general la Kap7

BigCommerce a ajutat și Kap7 să pună mai mult accent pe valoarea adăugată prin conținut.

„Platforma BigCommerce are flexibilitate pentru a furniza conținut de marketing aplicabil fiecărui tip de client pe care l-am definit. Al nostru campanii de marketing sunt dezvoltate în jurul furnizării de valoare antrenorilor, părinților, jucătorilor și pasionaților de waterpolo. ”

Ride the Tide "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAAAAAAAAIBRAA7 1600w "size =" (max-width: 1600px) 100vw, 1600px "data-src /blog/wp-content/uploads/2020/01/Ride-the-Tide.jpg 1600w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Ride-the-Tide- 300x200.jpg 300w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Ride-the-Tide-750x499.jpg 750w, https://www.bigcommerce.com/blog/ wp-content / uploads / 2020/01 / Ride-the-Tide-1536x1022.jpg 1536w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Ride- the-Tide.jpg

Sursă: Plimbare cu marea

La fel ca în majoritatea celorlalte categorii de produse pe care le-am analizat, cumpărarea online a unei palete stand-up (SUP) poate părea dificilă la prima vedere. Ride the Tide încearcă să imite aspectul serviciului personal al experienței din magazin printr-o caracteristică „Găsiți-vă placa”, care permite clienților să-și selecteze carcasa de utilizare, greutatea și nivelul de experiență pentru un personalizate experiență de căutare.

Moment Surf Co "srcset =" data: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 1600w "Dimensiuni =" (max-lățime: 1600px) 100vw, 1600px "data-src.com" /blog/wp-content/uploads/2020/01/Moment-Surf-Co.jpg 1600w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Moment-Surf-Co- 300x209.jpg 300w, https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Moment-Surf-Co-750x521.jpg 750w, https://www.bigcommerce.com/blog/ wp-content / uploads / 2020/01 / Moment-Surf-Co-1536x1068.jpg 1536w "data-src =" https://www.bigcommerce.com/blog/wp-content/uploads/2020/01/Moment- Surf-Co.jpg

Sursă: Moment Surf Co.

Unul dintre obiectivele site-ului de comerț online Moment Surf Co. este să accentueze comunitatea prin integrarea experienței în magazin în site.

„Magazinul nostru are un design unic care încorporează imagini filmate local în întregul magazin. Fiecare categorie, subcategorie și marca au propriul banner unic care spune vizual o poveste despre brandul nostru în modul nostru unic Pacific Nord-Vest. De asemenea, punem un accent deosebit pe pagina noastră de pornire în stabilirea faptului că suntem mult mai mult decât un magazin web, suntem un magazin de surf și o comunitate. ”- Jeff Mollencop, Moment Surf Co.

De asemenea, brandul investește în conținut. Blogul lor de cultură rece de apă folosește povestiri pentru a consolida postările comunitare și educaționale pentru a adăuga valoare pentru clienți (și care probabil crește și ele SEO valoare) prin resurse utile precum „Care este costumul potrivit pentru mine?

Concluzie

Un recent membru de la ora 14:00 (paywalled) ne amintește: „Cele mai multe mărci de succes de astăzi sunt realizate de fani. Au fost înfrumusețată de comunități imaginate a consumatorilor care împărtășesc gusturi, idealuri și interese. ”

Unele dintre rezultând avantaje competitive include higher instances of word-of-mouth marketing — potentially leading to lower customer acquisition costs — and higher retention rates and lifetime value due to customers’ affinity for and investment in the community.

Lifestyle brands like the ones we’ve looked at here capitalize on the advantages that go along with these imagined communities by adding value to their consumers, reinforcing community, and providing an immersive experience that — as much as possible — supports the personal service they would get if they were buying from a brick-and-mortar.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *