13 Piețe pentru mărfuri handmade


Comercianții care vând mărfuri handmade își pot enumera produsele pe piețele specializate. Acolo, comercianții pot găsi potențiali clienți, alături de o comunitate de creatori și vânzători cu gânduri similare.

Iată o listă a piețelor pentru mărfurile handmade. Unele dintre piețe de desfacere concentrați-vă pe obiecte artizanale. Alții se concentrează asupra mărfurilor cu un design unic, de calitate.

Etsy

Etsy este accesul la piața pentru milioane de producători de bunuri handmade, articole de epocă și articole de artizanat. Etsy oferă comercianților o gamă largă de instrumente pentru a crește următoarele, pentru a spori vizibilitatea, pentru a atrage clienți noi, pentru a gestiona stocurile și pentru a comunica cu cumpărătorii. În 2018, vânzările totale de mărfuri Etsy au fost de aproximativ 4 miliarde de dolari. Preț: taxa de listare de 0,20 USD și taxa de tranzacție 5%.

Handmade la Amazon

Handmade la Amazon

Handmade la Amazon

lucrat manual magazinul de pe Amazon este disponibil numai pentru produse artizanale. Dacă vindeți deja acolo, Amazon vă va oferi instrucțiuni pentru a adăuga Handmade în contul dvs. după ce ați aprobat. Profilul dvs. Artisan are o adresă URL personalizată pentru a facilita consumatorii să vă găsească magazinul. Expediați comenzile cu îndeplinirea de către Amazon, pentru comoditate. Crearea magazinului și listarea produselor este gratuită. Preț: 15 la sută pe tranzacție.

Aftcra

Aftcra

Aftcra

Aftcra este o piață orientată către comunitate pentru a cumpăra și vinde produse artizanale unice, realizate manual în America. Misiunea sa este să sprijine artiștii locali și artizani care trăiesc în America, conectându-i cu admiratori handmade din întreaga lume. Aftcra a fost fondată în Milwaukee și lansată în 2013. Preț: 7 la sută pe tranzacție.

ArtFire

ArtFire este o piață online și o comunitate pentru vânzătorii de articole artizanale, artă plastică, articole de design vintage, articole de artizanat și suporturi de producție. Planurile includ accesul pe piața ArtFire, un magazin personalizabil, chat-ul live-service pentru clienți și instrumente de marketing. ArtFire a fost fondată în 2008 de către John Jacobs, care avea o eBay mare companie de furnizare de bijuterii pe eBay (peste 65.000 de licitații pe săptămână). Preț: Planurile încep de la 4,95 USD plus 0,23 USD pentru fiecare articol.

IndieCart

IndieCart este o comunitate de magazine independente cu articole artizanale pentru familie și casă. IndieCart nu acceptă vânzătorii de articole sau consumabile de epocă. Vindeți produse prin licitație, vânzare personalizată asigurată cu un depozit sau primul servit. Preț: 7,50 USD pe lună.

Storenvy

Storenvy este o platformă pentru produse unice de la mărci indie și întreprinderi mici. Comercianții vând prin intermediul unui magazin personalizat și al pieței Storenvy. Piața este similară cu a rețea socială pentru cumpărături. Membrii comunității votează produsele lor preferate prin „invidiat”. Cu cât sunt mai multe invidii ale produselor dvs., cu atât mai multă expunere va primi afacerea dvs. în feed-uri, pagini de categorii și rezultate de căutare. Preț: piață gratuită cu listă de până la 1.000 de produse. Planurile premium încep de la 14,99 USD pe lună.

Zibbet

Zibbet este o platformă pentru artiști, producători și antreprenori creativi pentru a vinde produse pe piața din Zibbet și alte canale de vânzare – gestionând totul pe platforma Zibbet. Când efectuați o vânzare pe piața din Zibbet, numerele de inventar se actualizează automat în timp real pe toate canalele de vânzare conectate. Preț: 5 dolari pe lună, pe canal de vânzări.

Society6

Society6 este o piață pentru lucrări originale ale artiștilor independenți. Oferă aproximativ 30 de categorii de produse premium create de artiști, de la obiecte de artă și îmbrăcăminte de perete până la accesorii tehnologice și decorațiuni pentru acasă. Artiștii se pot alătura și programului de afiliere pentru a câștiga un plus de 10% din vânzări. Preț: 10 la sută pe tranzacție.

Cargoh

Cargoh este o piață socială curatată pentru reclame independente, conectând cumpărătorii și vânzătorii de produse indie din întreaga lume. Deși favorizează produsele handmade, Cargo caută în principal să ofere cumpărătorilor un amestec eclectic de articole. Este gratuit să configurați un magazin. Fără taxe de listare, fără taxe de configurare, fără taxe lunare. Preț: 10 la sută pe tranzacție.

Resurse de artă mondială

Absolutearts.com

Absolutearts.com

Resurse de artă mondială, prin Wwar.com și Absolutearts.com, oferă o piață pentru artiștii emergenți și consacrați care să promoveze și să vândă artă. Porniți site-ul dvs. gratuit sau premium la Absolutearts.com, care include instrumente pentru promovarea site-ului dvs. de portofoliu. În plus față de motorul său de căutare, World Wide Arts Resources și Absolutearts.com distribuie săptămânal informații artistice internaționale către baza sa de abonați. Preț: Cont gratuit pentru până la 20 de bucăți. Conturile premium încep de la 55 USD pe an. Comisioanele de vânzare sunt împărțite.

Cratejoy

Cratejoy este o platformă pentru produse cu abonament. Dacă produsul tău manual este favorabil -achiziții recurente, Cratejoy poate fi pentru tine. Cratejoy oferă o piață și magazine la comandă. Personalizați experiența dvs. de abonat și accesați instrumente avansate de reînnoire, transport și gestionare a clienților. Construiți un site web personalizat cu șabloane web responsive și mai multe integrări de aplicații. Preț: Piața este de 11,25 la sută per tranzacție.

iCraft

iCraft este o piață exclusiv pentru produse handmade. Creați cupoane, reduceri, vânzări, seturi și colecții pentru a atrage cumpărători. Conectați fluxurile sociale la magazinul dvs. și adăugați un widget promoțional la blogul sau site-ul dvs. web. Nu există comisioane pentru vânzări. Preț: Planurile încep de la 10 USD pe lună.

Spoonflower

Spoonflower este o piață care leagă producătorii și consumatorii cu artiști de design. Este susținut de tehnologia de imprimare digitală la cerere a Spoonflower și de procesele de fabricație ecologice, durabile și scalabile. Lucrările proiectanților includ țesături, tapet, articole de casă sau alte produse – toate disponibile pe piață. Designerii sunt de acord să permită Spoonflower să stabilească prețul de vânzare cu amănuntul al produselor. Designerii câștigă apoi de la 10 la 15 la sută din vânzare.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *