11 companii B2B care primesc dreptul de comerț electronic (2020)


Este clar că brandurile B2B care se așteaptă să concureze în următorii ani vor avea nevoie de o soluție de comerț electronic care să răspundă cerințelor clienților lor. Până la urmă, în 2019 Piața globală de comerț electronic B2B a depășit 12 trilioane de dolari, ceea ce o face de peste șase ori mai mare decât B2C.

Cu atâtea oportunități și atât de multe în joc, de ce atâtea companii B2B sunt încă reticente în a face saltul în comerțul electronic?

În primul rând, nu este ușor. Ca brand B2B, vă confruntați cu multe provocări:

 • Gestionarea cataloagelor mari cu mii de produse.
 • Asigurarea ofertelor de preț pentru comenzile în vrac.
 • Personalizarea comenzilor.
 • Gestionarea tranzacțiilor complexe.
 • Oferind opțiuni de plată.
 • Integrarea sistemelor interne.
 • Îndeplinirea rapidă și fiabilă a comenzilor mari.
 • Asigurarea unui serviciu excelent pentru clienți.

Și aceasta este lista scurtă.

Din fericire, soluția potrivită de comerț electronic poate rezolva toate aceste provocări și vă va permite să:

 • Obțineți rapid compania dvs. B2B online,
 • Respectați așteptările cumpărătorilor moderni B2B de astăzi și
 • Crește-ți afacerea.

Multe mărci B2B ca ale tale au cunoscut un succes extraordinar în comerțul electronic și au devenit lideri din industrie. De fapt, unele mărci B2B înregistrează, de asemenea, succes, prin adăugarea unei componente B2C la afacerile lor.

Să explorăm 11 companii care beneficiază de comerțul B2B corect.

ResMed AU Home

ResMed este o companie globală de sănătate conectată cu peste 9 milioane de dispozitive conectate la cloud care monitorizează zilnic pacienții îndepărtați. Înainte de a se îndrepta către o strategie de vânzare a comerțului online, toate comenzile lor B2B au fost plasate prin e-mail sau telefon și apoi au fost conectate pe foi de calcul. Asta a creat o mulțime de provocări operaționale.

Grupuri de clienți pentru experiență personalizată.

Când ResMed s-a mutat pe platforma de comerț electronic BigCommerce, au putut accesa funcțiile și funcționalitățile bogate de care aveau nevoie business-ul lor unic de B2B – fără a jertfi mult timp necesar pentru a se dezvolta pentru astfel de complexități. Însă diferențiatorul final pentru ResMed este că acum sunt capabili să ofere acces de conectare numai pentru distribuitori, să creeze grupuri de clienți și liste de prețuri pentru clienți, să creeze promoții, să gestioneze cu ușurință inventarul și să ofere credit magazin.

Rajiv Shanmungananthan, liderul aplicațiilor care se confruntă cu clientul la ResMed Asia, a declarat: „Ultimele diferențiere de caracteristici B2B care au fost factorii decisivi includ capacitatea BigCommerce de a configura accesul de conectare numai pentru distribuitori, de a crea grupuri de clienți și liste de prețuri personalizate, de a crea promoții cu cupoane și coș. – reduceri minime, gestionare ușoară a stocurilor și capacitatea de a oferi clienților un credit pentru magazin. "

4008 08 DR

Avery Dennison oferă soluții de ambalare, imprimare, etichetare, securizare și atașare durabile pentru companii. Atunci când compania a schimbat platformele de comerț electronic, obiectivele cheie au fost să le ofere cumpărătorilor B2B o experiență de cumpărături online convenabilă și să crească veniturile câștigând căutarea organică. Avery Dennison are un catalog extins de produse care este organizat foarte intuitiv. Opțiunile de navigare îi ajută pe utilizatori să găsească produse rapid și ușor cu o ierarhie ordonată de căutare pe site și funcționalitate de căutare fațetată.

Optimizare motor de căutare.

Compania a optimizat întregul site atât din punct de vedere tehnic, cât și din conținut, asigurând structura site-ului apeluri la motoarele de căutare, precum și la utilizatori. Google a răsplătit site-ul cu clasamente superioare, iar clienții au recompensat Avery Dennison cu vânzări mai mari. După cum spune Roxanna Holley, managerul de mărfuri pentru comerțul electronic al Avery Dennison pentru soluții de imprimantă, „Clienții ne găsesc acum pe Google. Am văzut o cantitate corectă de venituri doar din traficul organic. Aceștia ar putea să nu fie capturați dacă nu am avea acest site. ”

Casa de ambalaje din Berlin

Berlin Packaging este un furnizor global de containere și ambalaje. Pe măsură ce își dezvoltau site-ul de comerț electronic, furnizarea unei experiențe pentru clienți de primă clasă era clar importantă.

Pe lângă afișarea produselor folosind imagini de înaltă rezoluție și detalii specifice ale produsului, navigarea pe site face ușor pentru cumpărătorii B2B să sorteze catalogul mare de produse al companiei folosind căutarea fațetată. Clienții își pot restrânge căutarea folosind o gamă largă de parametri, inclusiv tipul materialului, culoarea, forma, capacitatea, funcția și multe altele.

Integrările îmbunătățesc serviciul.

Berlin Packaging și-a integrat ERP-ul cu platforma lor de comerț electronic pentru a utiliza datele între sisteme. Pe lângă eficientizarea companiei prin sincronizarea automată a inventarului, a clienților și a comenzilor, integrarea îmbunătățește și serviciul pentru clienți. Atunci când clienții contactează Berlin Packaging pentru asistență, ei doar furnizează PO-ul lor, iar compania își localizează înregistrările imediat pentru a arăta totul, de la comenzile trecute până la solduri până la limite de credit.

Cumpărături de tip B2C

Berlin Packaging oferă experiență de cumpărare similară B2C pe care cumpărătorii B2B o așteaptă cu caracteristici precum chat-ul live, recenziile clienților și produse conexe. Dar oferă, de asemenea, caracteristici unice pentru experiența de cumpărare B2B, inclusiv o aplicație pentru a solicita credit și opțiunea de a solicita un preț.

Clarion homepage

Clarion Safety Systems este un proiectant și producător de etichete și semnalizare pentru siguranța produselor. Atunci când compania a schimbat platformele de comerț electronic, și-a îmbunătățit structura de categorii, astfel încât clienții să poată naviga mai ușor către produse. Acest lucru a fost deosebit de important deoarece Clarion Safety Systems are 9.000 de SKU-uri și 75% din veniturile sale vin prin căutarea internă pe site. Această funcționalitate crescută și o navigare simplificată a produsului îmbunătățește experiența cumpărăturilor clienților, de la căutare până la finalizare.

Experienta clientului.

Compania oferă cumpărătorilor B2B o mulțime de informații pentru a-și îmbunătăți cumpărăturile și experiența de brand, inclusiv o bibliotecă video de siguranță extinsă, articole de siguranță, fișe tehnice și întrebări frecvente. Clienții pot folosi instrumentul de solicitare a ofertelor personalizate Clarion Safety Systems pentru a obține prețuri pentru personalizările etichetelor de siguranță. De asemenea, pot primi asistență instantanee prin chat live, pot solicita credit, pot trimite o comandă de cumpărare și pot solicita o ofertă pentru comenzile en-gros.

Ambalare bun început

Good Start Packaging vinde întreprinderilor ambalaje durabile și produse compostabile. Compania și-a reimaginat site-ul web pentru a oferi cumpărătorilor B2B o experiență de cumpărare similară B2C, care a inclus un design elegant, chat live, imagini de produse de înaltă calitate, videoclipuri despre produse și navigare intuitivă. Good Start Packaging a implementat o căutare fațetată, adăugând filtre ușor de utilizat, care îmbunătățesc relevanța căutării, permițând clienților să descarce în funcție de marcă, material, dimensiuni ale produsului și produse alimentare calde sau reci.

Dovada sociala.

Colțul din stânga jos al site-ului are un buton care se leagă de Recenziile clienților Google pentru a stimula dovada socială. Cumpărătorii B2B pot vizualiza peste 100 de recenzii ale clienților, care oferă pachetului Good Start Packaging un rating de 4,8 din 5 stele, ceea ce demonstrează credibilitatea și calitatea mărcii.

Becuri Atlanta

Becurile Atlanta se vând online din 1999, dar recent și-au revizuit operațiunea de comerț electronic pentru a crește veniturile, oferind în același timp clienților mai multe funcții și eficientizând experiența lor de cumpărături. Clienții folosesc funcționalitatea de căutare fațetată a site-ului pentru a filtra rapid căutările de produse după marcă, preț, lungime, tip de bază, formă de bec, putere, tensiune și altele, și pot citi aproape 300 de recenzii ale clienților Google cu un singur buton.

Aplicație pentru cumpărături mobile.

Însă Atlanta Light Bulbs are experiența clienților și mai departe oferind clienților o aplicație mobilă – un mare diferențiator care face comanda și mai rapidă și mai ușoară pentru cumpărătorii B2B din mers. Compania folosește o altă aplicație pentru a permite clienților să solicite ofertele personalizate în câteva secunde. Printr-o altă aplicație, becurile Atlanta permit chiar clienților să își numească propriul preț pentru un produs și apoi să primească un mesaj care îi permite să știe dacă compania și-a acceptat oferta. Dacă da, clientul poate verifica. Dacă nu, becurile Atlanta conțin o altă ofertă.

Grupuri de clienți.

De asemenea, compania segmentează clienții în grupuri și oferă reduceri în funcție de cât estimează un grup. Clienții sunt apoi plasați într-unul dintre programele de recompense pentru becurile Atlanta care le oferă credite pentru magazin de fiecare dată când cumpără ceva – un sistem care ajută la fidelizarea și veniturile. Platforma de comerț electronic este integrată cu ERP-ul de la Atlanta Light Bulbs pentru a oferi sincronizări în timp real prin API-uri.

4008 05 DR

Distribuția Casey este unul dintre cei mai mari distribuitori de noutăți sportive din America de Nord. Compania lucrează cu câteva mii de revânzători și asigură distribuirea pentru peste 50 de producători și peste 50.000 de SKU-uri. Clienții beneficiază de un catalog de produse curat, ușor de navigat, care afișează disponibilitatea stocurilor și scade disponibilitatea navei. Casey a creat chiar și o aplicație astfel încât comercianții online să poată adăuga mărfuri NFL, NBA, NCAA, NHL și MLS pe ​​site-urile lor pentru a le vinde.

Integrările simplifică operațiunile.

Unul dintre lucrurile pe care Casey le-a făcut extrem de bine din perspectiva modelului de afaceri este automatizarea gestionării stocurilor. Înainte de a schimba platformele de comerț electronic, compania a procesat comenzile manual. Comenzile care au intrat pe platforma anterioară au fost preluate pe rând și cineva a trebuit să le introducă pe fiecare în software-ul de contabilitate. Acum, folosind o platformă de e-commerce bazată pe SaaS și un software de gestionare a stocurilor, Casey a eficientizat întregul proces de gestionare a stocurilor, a redus costurile forței de muncă și a îmbunătățit productivitatea cu aproximativ 8x.

EcoEnclose

EcoEnclose Home

EcoEnclose oferă întreprinderilor ambalaje ecologice pentru a răspunde aproape oricărei nevoi, cu scopul de a potrivi clienții cu ambalajul potrivit, bazat pe valorile de sustenabilitate ale afacerii lor. EcoEnclose face o treabă excelentă în furnizarea tuturor funcțiilor B2B necesare pe care unii cumpărători de afaceri ar putea să le aibă nevoie sau să le prefere, fără să uite de a servi acei cumpărători care ar prefera să imite experiența lor de zi cu zi.

Experiență de cumpărături asemănătoare B2C

Cu atât de mulți clienți în comerțul B2C, EcoEnclose a lucrat pentru a oferi o experiență similară B2C care include navigare ușor de utilizat, segmentare intuitivă a produselor, imagini de înaltă calitate pe produs și specificații detaliate ale produsului. Opțiunile de achiziție sunt, de asemenea, variate: clienții pot cumpăra în vrac fără a se conecta sau pot crea un cont, ceea ce duce la efectuarea unei verificări mai rapide și permite mai multe adrese de transport salvate, acces la istoricul comenzilor, urmărirea comenzilor noi și funcționalitatea dorințelor. De asemenea, oferă o opțiune de cotare la volum mare.

Conținutul ajută clienții să cumpere.

Pentru a ajuta clienții să identifice ce produse de ambalare li se potrivesc, EcoEnclose include informații detaliate despre fiecare produs. Pentru fiecare produs, acestea includ o fișă completă de descriere care descrie caracteristicile, specificațiile tehnice și dimensiunile disponibile. De asemenea, se păstrează aproape de marca lor, indicând dacă produsele din ambalaj sunt reciclate, reciclabile și biodegradabile și de ce reprezintă o alegere durabilă excelentă.

4008 09 DR

Produsele industriale ale EnSafeCo oferă întreprinderilor protecția mediului, siguranța personală și respectarea guvernului. Designul contemporan colorat și contemporan al site-ului prezintă angajamentul mărcii față de produsele adaptate mediului. Clienții pot accesa rapid categoriile principale de produse prin intermediul pictogramelor vizuale de pe pagina principală, să caute pe cuvinte cheie sau SKU și să vizualizeze bannere de categorii interesante care oferă context și informații despre necesitatea fiecărui tip principal de produs.

Design sensibil.

Paginile de produse B2B prietenoase cu cumpărătorul includ mai multe imagini de produse, videoclipuri despre produse, descrieri detaliate ale produselor cu specificații, PDF-uri ale paginilor de catalog de hârtie, recenzii ale clienților și produse conexe. Designul receptiv al site-ului permite cumpărătorilor să cumpere cu ușurință de pe orice dispozitiv, fie pe drum, fie la birou.

BulkBookstore nouHome

Bulk Bookstore este similar cu ceea ce Amazon a fost acum mai bine de 20 de ani – exclusiv o librărie online – dar compania vinde cărți în vrac doar. Bulk Bookstore oferă o experiență asemănătoare Amazon și pentru cumpărătorii B2B, cu o bară de căutare dinamică, căutare facetată pentru filtrare rapidă, descrieri detaliate ale produselor, recenzii ale clienților, chat live și transport gratuit.

Oferte personalizate.

Ca marcă B2B, Bulk Bookstore oferă de asemenea multe avantaje suplimentare unice pentru lumea B2B. Funcția QuickQuote a companiei permite întreprinderilor să solicite o ofertă pentru comenzi mari și oferă o garanție de potrivire a prețurilor pentru toate comenzile de peste 25 de unități pentru a construi încredere și a încuraja achizițiile repetate.

Prețuri dinamice

Bulk Bookstore oferă, de asemenea, prețuri dinamice, permițându-le cumpărătorilor să-și vadă instant reducerile și modificarea costului total al comenzii în funcție de cantitatea de cărți selectate. Compania acceptă, de asemenea, mai multe forme de plată, inclusiv carduri de credit, cărți de carte școlare, cecuri, transferuri bancare și comenzi de achiziție la aprobarea creditului.

Scaune pliante și mese Acasă

După cum sugerează și numele lor, scaune și mese pliante vinde scaune, mese și produse conexe întreprinderilor. Clienții sunt întâmpinați cu imagini de banner mari și frumoase pe paginile principale ale categoriei care stabilesc scena pentru opțiunile extinse ale produsului. Paginile de produse individuale afișează mai multe vizualizări de înaltă rezoluție ale produsului împreună cu informații detaliate despre produs. Clienții pot utiliza căutarea fațetată pentru a filtra după tipul de produs, marca, materialul, culoarea, dimensiunea, prețul și multe altele, precum și să compare mai multe produse cot la cot. Recenziile clienților Google apar pe fiecare pagină în cazul în care un client are nevoie de o presiune suplimentară pentru a-și finaliza achiziția.

Vânzări multicanale.

Cumpărătorii B2B pot solicita o ofertă prin intermediul site-ului și pot obține finanțare prin completarea unei cereri de credit. De asemenea, clienții pot primi transport gratuit la comenzi de peste 2.000 USD, stimulând cumpărătorii B2B să facă achiziții în vrac și mai mari. În plus, scaunele și tabelele pliabile și-au extins recent activitatea în vânzări cu mai multe canale pe Amazon, oferind o experiență consecventă prin listarea produselor cu toate specificațiile exacte care sunt incluse pe site-ul companiei. Doar adăugarea acestui singur canal profitabil a dus la crearea de 3x a scaunelor și a tabelelor pliante.

4008 13 DR

Urmând conducerea unor mărci B2B ca acestea pentru a oferi experiențe de cumpărături care să atragă cumpărătorii B2B de astăzi, poate crește veniturile, îmbunătăți fidelitatea clienților și poate duce afacerea dvs. la un nivel cu totul nou.

Dacă sunteți gata să începeți, aflați mai multe despre lansarea unui site de comerț electronic B2B vizitând împreună cu experții de la BigCommerce. Ne-ar plăcea să îți arătăm afacerea în următoarea rundă de site-uri B2B excepționale.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *