Este greu să conteste puterea cuvântului scris. Un conținut bun are puterea de a comunica informații, de a educa și de a se răzgândi. Poate atrage cititorii și vă poate ajuta să vă împărtășiți punctul de vedere și să demonstrați expertiză.

Este de mirare atunci că momentele definitorii din istoria umană implică modul în care oamenii creează – și mai important, împărtășesc – conținut? Oamenii au fost în jur de mii de ani înainte de a fi dezvoltat scrierea, iar întreaga lor existență este împărțită în preistorie. Invenția tipografiei de la Gutenberg din anii 1400 a adus puterea de a disemina mesaje către masă în Europa, modificând fundamental alfabetizarea umană.

Aprindând în 1996, Bill Gates a publicat un eseu prin care „Conținutul este King„Gates a prevăzut internetul ca o piață a ideilor, în care conținutul ar fi o parte indispensabilă. În timp ce fraza sa cea mai scumpă a devenit, probabil, suprautilizată de către marketerii de conținut, mesajul principal a fost precedent. Conținutul care face legătura cu oamenii este o parte fundamentală a schimbului de idei. În comerț electronic, realizarea acestor conexiuni poate transforma oamenii în clienți.

Și, bineînțeles, în timp ce cuvintele au fost unul dintre cele mai vechi mijloace de putere persuasivă, acestea sunt departe de singurul tip de conținut. Fotografii, Videoclipuriși infografiile, pentru a numi câteva, pot fi toate metode puternice de a trimite mesajul către clienți.

Într-o epocă a creșterii costurilor de publicitate digitală, nu este de mirare că marketing de continut se bazează din ce în ce mai mult pentru a atrage traficul organic și pentru a oferi o experiență mai bună clienților.

Iată câteva fapte rapide cu privire la creșterea conținutului în comerțul electronic, conform cercetărilor din Institutul de marketing de conținut:

  • Aproape jumătate din toți marketerii intenționează să utilizeze conținut pentru a ajunge la clienții lor.
  • 72% dintre companii consideră că marketingul de conținut crește implicarea.
  • 64% dintre companii caută modalități de a crea o strategie de conținut mai bună.

Nu este de mirare că întreprinderile încep să aducă modificări pentru a-și crește bugetele de marketing de conținut.

Grafic: ponderea marketerilor B2C care planifică modificări la bugetele lor de marketing de conținut în America de Nord în perioada 2018 - 2019

Sursă: Statista

Faceți din marketingul de conținut o parte din dvs. model de afaceri înseamnă nu numai că ai un conținut puternic, ci și o strategie clară de execuție și modalități de includere a acestuia în site-ul dvs. web care îl fac parte naturală a călătoriei cumpărătorului. Este unul dintre motivele pentru a vă crea propriul magazin cu o prezență solidă a mărcii, în loc să vindeți doar pe piețe online, cum ar fi Amazon și eBay.

Crearea de conținut de calitate este o joacă uriașă pentru a-ți diferenția afacerea, a-ți educa consumatorii și a împărtăși vocea brandului tău.

-Shayda Torabi, Proprietar, @WithShayda

Optimizarea conținutului dvs. înseamnă adesea să aveți un sistem dedicat de gestionare a conținutului care se poate integra în software-ul dvs. de comerț electronic. Aceasta este presa de imprimare modernă, care vă permite să împărtășiți conținutul dvs. mai departe și mai larg decât puteți fără tehnologia CMS.

În această scufundare profundă, vom analiza sistemele de gestionare a conținutului care sunt potrivite natural pentru un site web de comerț electronic. Vă vom ajuta, de asemenea, să luați în considerare care strategie este potrivită pentru dvs.: să aveți o primă platformă de comerț electronic care gestionează ambele aplicații sau să asociați un CMS pe frontend cu o platformă de comerț electronic din backend pentru a vă gestiona afacerea online.

Ce este un sistem de gestionare a conținutului (CMS)?

Un CMS este un sistem de gestionare a conținutului, un software care vă ajută să creați, să editați și să publicați conținut pe site-ul dvs. web. Acest sistem este o componentă vitală a magazinului dvs. de comerț electronic, acționând ca un atu sau o răspundere pentru echipa dvs. pentru a menține site-ul web actualizat și marketingul dvs. actualizat.

Cel mai dominant CMS de pe piață este, desigur, WordPress. Începând cu 2019, WordPress are 58% din cota de piață CMS iar un procent extraordinar de 34% din internet este alimentat de WordPress. Acestea fiind spuse, este departe de singurul CMS de acolo. Există multe opțiuni, de la liber la nivelul întreprinderii la complet personalizate, fiecare având propriile sale caracteristici și beneficii.

Ai nevoie de un CMS separat?

Până în prezent, am putea părea evangheliști CMS, dar adevărul nu este că fiecare magazin de comerț electronic are nevoie de un CMS separat. De obicei, site-urile care au nevoie de un CMS sunt cele care au nevoie de conținut actualizat frecvent. Site-urile de comerț electronic se califică adesea, deoarece actualizează conținutul paginilor de pornire pentru a menține lucrurile proaspete și paginile de produse cu noi adăugări. Dacă aveți un blog ca parte a site-ului dvs., un CMS poate fi deosebit de util.

Cu toate acestea, dacă magazinul dvs. nu are prea multe nevoie de actualizări frecvente de conținut, este posibil să folosiți funcționalitatea platformei dvs. de comerț electronic. Echipa dvs. este cea mai bine echipată pentru a determina aceste nevoi.

Dacă nu sunteți încă sigur, iată câteva informații despre avantajele pe care le poate oferi un CMS bine ales.

1. Creați și editați conținut cu ușurință.

Modificarea conținutului pe un site web nu trebuie să fie dificilă. Un CMS adecvat vă permite să creați și să editați conținut fără abilități tehnice avansate. Dacă sistemul dvs. actual nu vă permite dvs. și echipei dvs. să actualizați conținutul cu ușurință atunci când trebuie, atunci este posibil să folosiți un CMS.

Preluarea timpului pentru reîmprospătarea conținutului din magazinul dvs. de comerț electronic poate aduce mai mult trafic, venituri și chiar oportunități de vânzare.

-Connie Wong, Director Marketing, Software de mătase

2. Eliminați încrederea pe dezvoltatori.

Un aspect pe care multe echipe de comerț electronic îl descoperă este acesta: echipele de marketing și creatorii de conținut nu sunt aceiași oameni ca dezvoltatorii. Înainte de CMS-uri ușor de utilizat, dezvoltatorii trebuiau consultați pentru fiecare schimbare, încetinind progresul.

Acest lucru este deosebit de dificil, deoarece marketerii de comerț electronic încearcă să țină pasul cu așteptările clienților și cu concurenții prin actualizări frecvente. Prin utilizarea unui sistem de gestionare a conținutului, marketerii și alte părți interesate ale companiei își pot actualiza site-ul direct.

3. Adăugați un alt canal pentru a ajunge la potențiali clienți.

Conținutul dvs. este un efort promoțional în sine. Dacă aveți un conținut excelent pe site-ul dvs., vă puteți stimula marca și produsele, educând consumatorii pe subiectul articolului. Acest lucru poate crea cerere organică pe măsură ce clienții ajung la site-ul dvs. prin Google și alte motoare de căutare. Un CMS te poate ajuta să îți organizezi mai bine conținutul și să ușureze accesul oamenilor în mod organic.

4. Lasă scriitorii să lucreze împreună.

Niciun scriitor nu este o insulă, iar cel mai bun conținut este de obicei produs cu mulți ochi editoriali și supravegherea echipei. Un CMS poate ajuta la facilitarea acestei colaborări. Scriitorii pot edita și ajusta o bucată de conținut din sistem, astfel încât să funcționeze pentru publicul pe care îl vizează și să-l eficientizeze procesele de revizuire.

Ce să caute în CMS-ul tău

Citiți în continuare, așa că probabil ați considerat valoarea adăugării unui CMS și ați intenționat să achiziționați unul din cealaltă parte. Acum vine sarcina de a alege dintre numeroasele opțiuni disponibile. Ce criterii ar trebui să iei în considerare atunci când alegi un CMS?

1. Integrare ușoară.

Acesta se aplică în principal dacă asociați un platforma de comert electronic și separat CMS pentru a obține soluția dvs. de comerț electronic. Pentru a vă salva multe dureri de cap în drum, va trebui să alegeți un CMS care să se integreze curat cu platforma dvs. de comerț electronic.

Rețineți că unele sisteme de gestionare a conținutului pretind o integrare simplă, dar nu se livrează. Găsiți un CMS care are recenzii bune și clienți fericiți care utilizează și platforma dvs.

2. Configurare rapidă și ușurință de utilizare.

În timp ce unii comerț electronic la nivel de întreprindere CMS-urile vor fi mult mai complexe și necesită ceva mai multă muncă pentru a începe, luând în considerare ascensorul care va fi implicat în configurare. CMS-ul dvs. ar trebui să poată configura rapid și să înceapă să creeze valoare pentru afacerea dvs. Tu și scriitorii / redactorii dvs. ar trebui să puteți intra și ieși fără să vă confruntați cu niciun obstacol în calea publicării.

3. Valoare excelentă.

Există o gamă mare de prețuri pentru sistemele de gestionare a conținutului, de la gratuit (cum ar fi WordPress) la costisitoare. Nu veți dori să plătiți mii de dolari pe lună, decât dacă CMS va aduce dublul profitului. Efectuați cercetări pentru a vă asigura că veți primi funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă susține afacerea, dar nu veți plăti excesiv pentru acestea.

4. Personalizare.

Acesta este unul care poate sau nu se aplică afacerii dvs., dar merită să vă gândiți. Este personalizare și personalizarea importantă pentru clienții dvs.? Dacă da, asigurați-vă că aveți un CMS care vă poate ajuta să creați pagini web personalizate pentru diferite grupuri de utilizatori.

5. SEO-friendly.

Așa cum am menționat mai sus, unul dintre avantajele unei strategii puternice de marketing de conținut este de a aduce trafic organic. Pentru a face acest lucru, este important să facilitați motoarele de căutare să vă găsească conținutul. Un SEO-friendly CMS vă poate ajuta în acest sens.

11 platforme CMS pentru comerț electronic

Această listă este doar vârful aisbergului când vine vorba de numărul de sisteme pe care le puteți utiliza pentru a vă gestiona conținut de comerț electronic. Unele dintre opțiunile de mai jos sunt cele mai potrivite pentru noile companii care primesc doar online, în timp ce altele au caracteristicile care se potrivesc întreprinderilor medii superioare și întreprinderilor.

Cu toate acestea, această listă este un loc bun pentru a începe căutarea dvs. și pentru a descoperi CMS-ul de comerț electronic potrivit pentru conținutul dvs., clienții și magazinul dvs.

BigCommerce.

BigCommerce este un SaaS platforma de comerț electronic care are capabilitățile CMS pentru a eficientiza conținutul dvs., comerțul electronic și gestionarea magazinului pentru o taxă lunară. Platforma este compatibilă cu PCI, iar API-urile sale flexibile facilitează, de asemenea, conectarea la alte soluții CMS (inclusiv soluții personalizate) în timp ce utilizați coșul de cumpărături BigCommerce din backend.

WordPress.

După cum am menționat mai sus, WordPress este cel mai dominant CMS din industrie. Este un CMS popular atât pentru magazinele de comerț electronic, cât și pentru site-urile simple pe conținut. WooCommerce este o alegere pentru un plugin pentru adăugarea funcționalității comerțului electronic pe un site WordPress. Este o platformă open-source și un plugin WordPress, care este gratuit pentru a fi descărcate, ceea ce o face o potrivire excelentă pentru start-up-urile de comerț electronic.

Pentru utilizatorii WordPress care au nevoie de funcții de comerț electronic mai avansate, BigCommerce oferă un plugin care se pot conecta ușor la site-urile WordPress. Prin adăugarea platformei BigCommerce SaaS, puteți obține cele mai bune din ambele lumi, având flexibilitatea WordPress pe frontend și găzduirea, întreținerea și securitatea gestionate.

Flexibilitatea WordPress și adoptarea sa pe scară largă online înseamnă că este capabil să reflecte majoritatea cazurilor de utilizare a afacerilor într-un mod în care alte platforme nu le pot. În comparație cu platformele SaaS, cu toate acestea, veți suporta costuri suplimentare de găzduire, întreținere și securitate.

-Jordan Brannon, președinte, Coalition Technologies

Drupal.

Drupal este un lider CMS open-source specializat în crearea de experiențe digitale pentru a ajunge la audiențe pe mai multe canale. Ca și în cazul WordPress, Drupal nu este utilizat pentru comerțul electronic singur, dar poate fi combinat cu diferite cadre și pluginuri pentru obține funcționalitatea comerțului electronic pe Drupal.

Drupal Commerce este un cadru de comerț electronic de tip open source care poate fi utilizat pentru a construi site-uri de comerț flexibil; cu toate acestea, nu este ușor de utilizat pentru cei fără experiență semnificativă pentru dezvoltatori. BigCommerce oferă un plugin care se conectează la Drupal pe frontend pentru a beneficia de ambele avantaje.

Joomla.

Joomla este un CMS gratuit, open-source, pentru publicarea de conținut online. Joomla este construit pe un cadru de control al modelului care poate fi utilizat independent de CMS-ul său. Există o serie de extensii care funcționează cu Joomla pentru a crea o soluție de comerț electronic de tip open source.

Sitecore.

Sitecore este o experiență digitală lider și software CMS utilizat de companii la nivel mondial pentru a crea experiențe personalizate. Platforma oferă, de asemenea, potențialul de comerț electronic prin Sitecore Experience Commerce.

BigCommerce oferă un plugin cu Sitecore oferind un alt mod de a utiliza Sitecore pentru comerțul electronic, mergând fără cap.

Magento.

Deținut de Adobe, Magento este o altă platformă de comerț electronic de tip open-source și este disponibilă în opțiuni self-gazdate și cloud-hosting. Magento este un program sofisticat care este un opțiune valabilă pentru întreprinderile mai mari cu resurse pentru dezvoltatori.

Magento și-a evoluat produsul de-a lungul anilor și i-a încurajat pe utilizatori să treacă de la al lor Magento 1 versiuni îmbunătățite Magento 2. Această încurajare a devenit mai mult un mandat atunci când Magento a anunțat că nu vor mai susține Magento 1 după iunie 2020. Toți comercianții care operează în prezent magazine de pe Magento 1 vor trebui să replatform la Magento 2 sau altul Alternativa Magento până la data respectivă sau riscați să aveți un magazin nesigur care nu este compatibil PCI.

Shopify.

Shopify este o platformă de comerț electronic SaaS care este o opțiune pentru a crea destul de ușor un magazin online atractiv vizual. Din acest motiv, este foarte popular în cazul întreprinderilor noi și mici tocmai se conectează online. Platforma are șabloane ușor de utilizat și funcții CMS. Un dezavantaj este că percepe comisioane de tranzacție pentru utilizarea furnizorilor de plăți din afara Shopify.

PrestaShop.

Prestashop este altul sursa deschisa soluție de comerț electronic pentru un CMS care este potrivit pentru magazinele mici și mijlocii. Dezvoltarea web Prestashop necesită mai puține resurse / servere decât alte opțiuni; cu toate acestea, de asemenea, poate limita scalabilitatea. Din această cauză, este cu siguranță mai potrivit pentru întreprinderile mici abia începând.

OpenCart.

OpenCart este o platformă open-source și personalizabilă, cu șabloane gata de utilizare. De asemenea, oferă mii de extensii și module. Cu toate acestea, pentru a obține performanțe ridicate de pe platformă și pentru a obține valoare din conținut, va trebui să adăugați pluginuri suplimentare, cum ar fi SEO.

Wix.

Wix este cunoscut ca un simplu constructor de site-uri drag-and-drop. Nu este o platformă dedicată de comerț electronic precum BigCommerce sau Shopify, dar permite utilizatorilor să adauge funcții de comerț electronic pe site-ul lor web. Pentru proprietarii de întreprinderi mici care au doar un număr mic de produse, aceasta poate fi o opțiune de a ieși rapid din teren.

Volusion.

Volusion este o platformă de comerț electronic bazat pe cloud și CMS. Oferă funcționalitatea de bază necesară pentru a opera un magazin online. Are un panou de control ușor de navigat și un suport bun pentru clienți.

Două tipuri de SMC de comerț electronic

Ceva ce ați observat despre lista de mai sus este că unele dintre oferte sunt în primul rând CMS și altele sunt în principal platforme de comerț electronic care acceptă unele funcționalități CMS.

Deciderea care opțiune este potrivită pentru dvs. și care este cel mai bun CMS de comerț electronic pentru afacerea dvs., va depinde de locul în care vă aflați, de dimensiunea dvs., de numărul de produse pe care le vindeți și de dvs. strategie de conținut.

1. Comerțul primar.

Scopul acestor platforme în primul rând este de a vinde online. Primele CMS-uri din comerțul electronic au lipsit multe dintre caracteristicile unui CMS tradițional. Pe măsură ce conținutul devine din ce în ce mai important, aceste platforme au evoluat pentru a include caracteristici, cum ar fi gestionarea conținutului din pagini, bloguri și designuri elegante ale paginilor de pornire pentru a afișa și organiza mai bine conținutul.

Astăzi, platforme precum BigCommerce au o mare parte din personalizarea unui CMS dedicat, cum ar fi WordPress, dar necesită un timp mai puțin dezvoltator. Și, desigur, pentru proprietarii de magazine care decid să meargă cu o primă abordare de conținut, plugin-urile specifice CMS și API-urile flexibile pot face sincronizarea cu orice soluție CMS frontend.

În primul rând, comerțul electronic nu înseamnă că un site nu poate fi inteligibil în abordarea lor și să ofere conținut atractiv. Iată un exemplu de magazin care folosește o platformă de comerț electronic ca motor principal pentru magazinul lor:

Natori.

Pagina de pornire Natori.com

Natori este un brand de modă feminin de înaltă calitate, care a creat un canal DTC puternic prin intermediul site-ului web și vânzând pe rețelele de socializare. Ei folosesc Platforma BigCommerce să continue să își dezvolte afacerile de comerț electronic în timp ce se conectează la noi tehnologii precum AI pentru a-și gestiona vânzarea socială.

Ei aveau nevoie de o abordare în primul rând pentru comerț, care să contribuie la extinderea activității lor de retail înfloritoare pentru a include toate modalitățile pe care oamenii le cumpără. De asemenea, a fost important pentru afacerile lor că au o platformă care funcționa eficient. Având o platformă optimizată pentru vânzarea online îi ajută să facă acest lucru.

Ken Natori, președintele Companiei Natori explică: „Acționăm în continuare în modelul nostru tradițional de afaceri, în timp ce ne extindem amprenta în lumea directă către consumatori. Aceasta vine cu 25 de lucruri diferite pe care trebuie să le facem pentru a concura eficient într-un peisaj digital. Practic, avem aceeași cantitate de resurse, aceeași cantitate de personal, în timp ce trebuie să bifăm casetele de pe toate aceste alte ajustări critice. ”

2. Conținutul mai întâi.

Pentru magazinele de comerț electronic cu o primă abordare de conținut, CMS este în prim plan și scopul principal este să gestioneze conținutul de pe un site web. În aceste cazuri, o platformă optimizată pentru gestionarea conținutului este utilizată pe frontend, iar funcționalitatea de comerț electronic este un supliment pe backend.

Iată câteva exemple de site-uri care iau o primă abordare a conținutului comerțului electronic și folosesc un CMS pe frontend, care este separat de platforma lor de comerț electronic din backend.

Vizuină.

Pagina de pornire Burrow.com

Burrow este un brand DTC care perturbă industria mobilei, oferind o modalitate mai ușoară de a cumpăra canapele și alte articole de casă. Site-ul lor este foarte concentrat pe client și creează continuu o experiență mai bună de la sfârșit la sfârșit.

Aveau nevoie de un prima abordare a conținutului cu site-ul lor, deoarece crearea de conținut pentru a ajuta educarea clienților este foarte importantă pentru modelul lor de afaceri – în special pentru că lucrează cu un produs mobilier tactil și trebuie să transmită toate elementele senzoriale importante.

„Ne-am rezolvat pentru asta prin crearea de conținut vizual – de exemplu, fotografierea sau videografia care comunică confortul prezentând toate atributele canapelelor, modul în care trăiesc oamenii reali în aceste zile”, explică cofondatorul și CEO Burrow, Stephen Kuhl .

Pentru a le facilita prima strategie de conținut, Burrow utilizează un CMS frontend personalizat și se conectează la BigCommerce pentru funcționalitatea comerțului electronic din backend. Kuhl se extinde asupra strategiei din spatele construirii lui Burrow:

„Cu BigCommerce putem crea propriile noastre șabloane personalizate, apoi echipele de comerț electronic și de marketing rulează diferite teste pe diferite versiuni ale acestora – și toate sunt personalizate. Dar după ce ați setat șabloanele, aveți această viteză pentru a face schimbări, iar acest lucru a fost incredibil de util pentru noi. "

lui Carluccio.

Pagina de pornire Carluccios.com

Lanțul de restaurante populare din Statele Unite ale Americii Carluccio și-a relansat prezența digitală în 2018 cu un site axat pe conținut. Site-ul web folosește WordPress pe frontend și BigCommerce pe backend pentru a crea o experiență web bogată în conținut care să servească atât clienții lor online cât și offline.

James Backhouse, director de marketing pentru Carluccio, descrie de ce combinația WordPress + BigCommerce a funcționat bine: „Abilitatea de a combina perfect conținutul și comerțul ne-a permis să dezvoltăm rapid un site web modern, cu capabilități comerciale puternice, folosind sistemul nostru preferat de gestionare a conținutului.”

6 Beneficiile asocierii comerțului electronic cu platformele CMS

Dacă vă gândiți să mergeți cu a doua opțiune – o abordare mai primită de conținut – există o serie de scenarii în care asocierea unei platforme de comerț electronic cu un CMS separat poate beneficia de afacerea dvs. Iată câteva exemple de moduri în care două platforme pot lucra în tandem pentru a vă îmbunătăți strategia.

1. Transformați un site existent într-un magazin.

Ai un blog fantastic. Cititorii dvs. au încredere în experiența dvs. și v-ar plăcea să-i îndrumați în ce să cumpărați. Sunteți gata să vă monetizați blogul și să începeți să vindeți produse. Din moment ce ai deja un CMS care îți place, de ce stânjești barca? Puteți pur și simplu conecta blogul dvs. existent la o platformă precum BigCommerce pentru a adăuga un coș de cumpărături și funcții de comerț electronic fără a schimba întregul site web.

2. Site-uri ușor de actualizat.

Îți dorești un magazin care să fie delicat, să aibă o experiență excelentă pentru clienți și să poată fi ușor actualizat pentru a fi la curent cu concurența și pentru a prezenta toate ideile grozave ale echipelor tale de marketing. Platformele CMS vă permit să aveți conținut și produse profesionale pe site-ul dvs. de comerț electronic, care pot fi modificate cu ușurință.

3. Mai mulți vizitatori cu o primă abordare de conținut.

Vrei să obții mai mulți vizitatori pe ușa digitală, scriind conținut de înaltă calitate, bine organizat. Conținutul vă poate ajuta să generați mai mult trafic organic și să reduceți costurile de achiziție ale clienților. Conținutul și experiențele bine organizate pe site pot încuraja clienții să se convertească și să revină să cumpere mai târziu.

4. Devenind un lider de gândire în industria ta.

Ai ceva de spus industriei mai mari. Doriți să vă creați un spațiu pentru marca dvs. Veți putea să valorificați produsul și informația din industria dvs., devenind astfel un lider în domeniul dvs., ceea ce, la rândul dvs., poate îmbunătăți acoperirea mărcii dvs.

5. Gestionează comenzile și inventarul cu ușurință.

În ceea ce privește comerțul electronic, doriți ca site-ul dvs. să fie încă ușor de gestionat și de extins pe măsură ce afacerea dvs. crește. Având gestionarea centralizată a inventarului și a comenzilor, puteți gestiona vânzările de la capăt la capăt pe fiecare canal.

6. Integrați-vă cu furnizorii de plăți.

Un alt avantaj al funcționalității de e-commerce backend cu CMS-ul dvs. este că îl puteți utiliza pentru a conecta magazinul online la PayPal alimentat de Braintree, Stripe și alte funcții de vârf gateway-uri de plată cu doar câteva clicuri.

Concluzie

De la presa de imprimare până la internetul modern, oamenii au căutat modalități de a difuza mai bine conținutul în masă pentru o mare parte din istoria noastră.

Ca magazin online, nu numai crearea de conținut valoros pentru clienții și potențialii dvs. clienți – dar și asigurarea faptului că este citit – este un obiectiv important. Alegerea configurației potrivite pentru platforma dvs. de comerț electronic și backend poate face o diferență mare în dvs. experiența utilizatorului, gestionarea produselor, gestionarea stocurilor și multe altele.

Indiferent dacă optați pentru o platformă de comerț electronic care vă gestionează nevoile modeste de conținut sau un CMS asociat cu un motor de comerț electronic pe backend pentru a vă personaliza complet magazinul, domnia conținutului este aici pentru a rămâne și va continua să fie un comerț important strategie de marketing mergand inainte.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *