Repetarea produselor pe Amazon Marketplace vă poate determina dacă generați vânzări sau nu. Cu excepția cazului în care vindeți propriul element de etichetare privat, probabil veți concura cu alți vânzători pentru aceleași produse.

Luați în considerare exemplul unei sticle de apă CamelBak, care este oferită de 22 de vânzători.

Această sticlă de apă CamelBak este oferită de 22 de vânzători.

Această sticlă de apă CamelBak este oferită de 22 de vânzători.

Cinci dintre cei 22 de vânzători CamelBak se luptă pentru poziția de top. Unul dintre acești vânzători este chiar Amazon.

În calitate de vânzător, obiectivul dvs. este să ajungeți la partea de sus a listei, astfel încât să aveți cea mai mare șansă de a obține caseta de cumpărături Amazon. Când obțineți căsuța de cumpărare, sunteți vânzătorul pe care consumatorul îl achiziționează dacă dă clic pe butonul "Adăugați în coș" fără a revizui lista tuturor vânzătorilor și a prețurilor acestora.

De exemplu, în mijlocul ecranului de mai jos se află "Navele de la și vândute de Amazon.com". Câștigătorul Cumpăr Box (Amazon.com în acest caz) va fi prezentat în acea secțiune pentru fiecare listă.

Câștigătorul cutie de cumpărături din acest exemplu este Amazon.com: "Nave de la și vândute de Amazon.com.

Câștigătorul Cumpăr Box în acest exemplu este Amazon.com: "Navele de la și vândute de Amazon.com".

Cu cât mai multe Cutii de cumpărare pe care le dețineți, cu atât mai multe produse pe care le veți vinde probabil. Și având cel mai mic preț pe un element poate influența foarte mult succesul Buy Box.

10 Instrumente automate Amazon Repricing

Există multe instrumente automate de repliere pentru vânzătorii Amazon, pentru a optimiza prețurile pentru vânzări și profit. Mai jos este o listă cu cele 10 platforme principale de repre- zentare.

Appeagle. Appeagle permite vânzătorilor să: (a) să repretituie automat produsele la intervale de-a lungul zilei, (b) să creeze profiluri de repre- zentare personalizate pentru anumite articole și (c) să adauge minime și maxime pentru fiecare element. Platforma include un instrument câștigător pentru cutia de cumpărături, precum și rapoarte detaliate pe care le puteți utiliza pentru a vă prețui mai bine produsele. Preț: 100-100 $ pe lună; 14 zile de încercare gratuită.

Appeagle

Appeagle

BQool Repricing Central. Instrumentul BQool de repre- zentare monitorizează continuu Amazon și împinge schimbările pentru produsele dvs. pe baza acțiunilor concurenților. Un calcul de preț și de profit este inclus în plan, pentru a gestiona scopurile profitului. Planul oferă, de asemenea, opțiuni de cumpărare pentru Box Buy și rapoarte detaliate privind procentele Buy Box, concurenții și clasamentele de afișare. Preț: între 25 și 100 USD pe lună.

Feedvisor. Feedback-ul algoritmului Amazon al Feedviserului are o monitorizare constantă a tuturor produselor și utilizează date și algoritmi pentru a determina cel mai bun preț pe baza obiectivelor de afaceri pe care le-ați stabilit. Tehnologia ia în considerare toți factorii – dincolo de prețuri – care determină cine câștigă Buy Box. Software-ul include, de asemenea, caracteristici pentru vânzătorii de etichete private pentru a-și preța produsele în mod competitiv. Preț: Oferit în planuri Pro, Premium și Enterprise. Solicitați o demonstrație pentru stabilirea prețurilor.

RepricerExpress. RepricerExpress acoperă toate spectrele de vânzare pe Amazon Marketplace. Alegeți din mai multe opțiuni pentru a vă crea propria strategie de repre- zentare. Primiți rapoarte specifice referitoare la istoricul prețurilor și modul în care fiecare element a fost reevaluat în trecut. Setați minimele și maximele la toate prețurile. Preț: între 55 și 249 USD pe lună; 15 zile de încercare gratuită.

RepricerExpress

RepricerExpress

RepriceIt. RepriceIt vă oferă posibilitatea de a segmenta inventarul în găleți, pentru a aplica modificări personalizate în segmente de inventar. Setați peste 30 de opțiuni pentru a personaliza calculatorul. Programați-l să se execute la anumite ore ale zilei când traficul este cel mai ridicat. Preț: 9,95 dolari la 79,95 dolari pe lună; 30 de zile de încercare gratuită.

Dinamica vânzătorului. Vânzătorul Dynamics Amazon din vânzător se concentrează pe obținerea cutiei de cumpărături pentru cel mai bun preț posibil. Personalizați-vă strategia de repre- zentare Amazon și apoi permiteți Dynamics Seller să ajusteze automat prețurile pentru a maximiza profitul. Vânzătorul Dynamics este destinat vânzătorilor FBA. Preț: $ 60- $ 900 pe lună; 30 de zile de încercare gratuită.

Sellery, de către SellerEngine. Sellery recreează produsele în timp real pe baza tehnologiei sale unice de monitorizare Amazon. Creați setări specifice de Buy Box pentru toate produsele dvs. Sellery include, de asemenea, instrumente de preț pentru vânzătorii de etichete private. Preț: 100-100 $ pe lună, plus 1% din vânzările brute; un studiu gratuit de 2 săptămâni.

Sellery, de către SellerEngine

Sellery, de către SellerEngine

Comerțul solid. Software-ul Solid Commerce realmentează automat toate articolele dvs. Amazon pe baza prețurilor concurenților. Comerțul solid vă permite să vă reprimați produsele pe toate canalele de comerț electronic – cum ar fi eBay, Walmart, Jet – nu doar pe Amazon. Utilizați un calculator intern pentru a stabili prețurile pe baza costului dvs. pentru fiecare produs. Preț: Începe de la 399 dolari pe lună.

ChannelMAX. ChannelMAX redereste produsele pe toate pietele Amazon din intreaga lume. ChannelMAX importează automat produsele dvs. în platforma sa, deci este ușor să începeți. Creați propriile setări personalizate de repre- zentare sau utilizați setările implicite ale ChannelMAX. Stabiliți minime și maxime, ignorați vânzătorii cu baloane mici și urmați prețurile MAP de la furnizori. Preț: 24,99 dolari la 99,99 dolari pe lună; 30 de zile de încercare gratuită.

ChannelAdvisor. ChannelAdvisor, platforma de vânzare multi-canal, are un instrument pentru a crea strategii personalizate de repre- zentare pentru Amazon și toate celelalte piețe. Tehnologia de repliere a tehnologiei ChannelAdvisor monitorizează în mod constant prețurile dvs. pentru a căuta oportunități în care puteți să vă măriți profiturile, menținând în același timp proprietatea Buy Box. Pret: Contactați un reprezentant de vânzări pentru a stabili prețurile.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *